RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Revolta unui președinte din Liga 1! “Sărmani inconștienți însetați de putere… Au lovit în club, nu în mine!”

Ciprian Paraschiv, președintele formației Poli Iași este revoltat de ce se întâmplă la clubul din Copou.

Oficialul moldovenilor, Ciprian Paraschiv este dezgustat de ultimele evenimente petrecute la clubul ieșean. Acesta vrea să stabilească o întâlnire cu edilul Iașului, Mihai Chirică și consilierii locali pentru a se lua o decizie privind viitorul clubului moldovean.

“Cu un an de zile în urmă, am venit cu sufletul deschis la clubul pe care îl iubesc cel mai mult, clubul copilăriei, adolescenței și tinereții mele.

Am găsit un “pacient” în comă, cu multiple răni, din care curgea un puroi galben și urât mirositor. Am crezut că voi putea să îl vindec cu suflet mult, pasiune, apelând la tratamente cu pansamente și antibiotice. M-am înșelat! Trebuia să apelez la tăiere în carne vie, cauterizare, chiar amputare!

Săptămâna trecută a ieșit la iveală, dacă mai era nevoie, caracterul celor care au dus Politehnica la pământ, de unde am ridicat-o pentru o perioadă. Am salvat-o de la faliment, de la retrogradare și, într-un an de mandat, am redus, în condiții de pandemie, datoriile de la 1,8 milioane de euro la 1,1 milioane euro.

Citește și EXCLUSIV | Președintele Iașiului îi ia apărarea lui Andrei Cristea după acuzațiile dure: „Refuz să cred așa ceva”

După ce, fără scrupule, au lucrat în subteran luni la rând, de când le-am tăiat sinecurile pe care și le-au acordat singuri, zilele trecute au ieșit la suprafață și au dinamitat clubul prin deciziile iresponsabile pe care le-au luat înaintea unui meci capital. Decizii de care a râs toată țara! L-au umilit pe Andrei Cristea, au rupt vestiarul prin publicarea salariilor jucătorilor. Sărmani inconștienți însetați de putere… Au lovit în club, nu în mine!

Paraschiv Iasi

Astăzi, groparii Politehnicii nu mi-au acceptat cererea de intrare în concediu fără plată. Doresc, probabil, să mă aducă în barca celor care încasează bani fără să muncească. Refuz acest lucru! Nu voi mai gira inconștiența altora cu semnătura mea.

Fac un apel public către domnul primar și consilierii locali pentru a se implica în rezolvarea de urgență a problemei clubului fanion al orașului, singurul care mai activează în Liga I.

Citește și Haos total la Poli Iaşi! Ciprian Paraschiv scoate la iveală datorii ,,ascunse”, procese pierdute şi cantonamente neplătite

A venit momentul zero în fotbalul ieșean. ”Patronii” care nu au adus un leu la Poli, ba, mai mult, au spoliat-o, trebuie să plece. Adrian Ambrosie și domnul cu păr alb, care iese pe ușa din dos a fotbalului ieșean după ce s-a înhăitat cu mărul otrăvit al clubului și au lansat în presă documente oficiale confidențiale, element care constituie caz penal, trebuie să-și dea imediat demisiile din toate funcțiile pe care le dețin.

Paraschiv

În vârful clubului trebuie să ajungă reprezentanții ieșenilor, cei care au susținut cu adevărat clubul, financiar și moral. Aceste persoane ar trebui să provină de la toate partidele din CL, pentru că acolo se află aleșii ieșenilor, adevărații proprietari și finanțatori ai clubului, din mediul de business, mediul universitar, dar și din rândul suporterilor.

În cursul zilei de mâine, atât domnul primar, cât și membrii Comisiei de Sport a CL vor primi planul meu strategic pentru următorii trei ani, plan ce, evident, poate fi îmbunătățit.

Citește și EXCLUSIV | Gestul făcut de jucători pentru a-și întoarce președintele din drum: „Vor să câștige și pentru mine”

Îmi doresc o discuție informală cu domnul primar, persoana care m-a determinat să plec de la FRF și să mă întorc acasă. De altfel, i-am lansat încă de sâmbătă dimineață o astfel de invitație. De asemenea, îmi doresc o întâlnire cu membrii Comisiei de Sport din CL.

ciprian paraschiv

Indiferent de deciziile care se vor lua ulterior, pe primul plan trebuie pusă Politehnica. În ce mă privește, eu nu mă cramponez de nicio funcție, de niciun contract. Sunt dispus să plec de la club și să îngroș astfel o listă cu nume care au fost lucrate și îndepărtate din diferite roluri, listă pe care se află un Florin Prunea, un Eugen Neagoe, un Mihai Teja ori un Andrei Cristea. Niciunul nu a fost bun. A fost bun Adrian Ambrosie, care a rămas mereu la butoane, în ciuda faptului că toți suporterii îl contestă virulent!

La Poli e nevoie de reformă totală!” a fost mesajul lui Ciprian Paraschiv postat pe pagina personală de Facebook.

Citește și VIDEO | Meci spectaculos între FC Argeș și Poli Iași. „Dublă” și bară pentru Malele

 

De la același autor

PLAYSPORT.RO

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare