RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

EXCLUSIV | Gestul făcut de jucători pentru a-și întoarce președintele din drum: “Vor să câștige și pentru mine”

Perioada dificilă pe care a traversat-o Poli Iași l-a determinat pe Ciprian Paraschiv să solicite concediu fără plată până la finalul sezonului. 

Decizia președintelui moldovenilor ar trebui să intre în vigoare după meciul de astăzi cu FC Argeș.

“Cam greu să fii liniștit la Iași, dar facem eforturi să ne liniștim. Am făcut o solicitare către Consiliul Director, aștept să văd care va fi decizia lor. S-au adunat mai multe lucruri care m-au deranjat și nu mi s-au părut firești.

Bineînțeles că e deranjant să apară salariile celor din club în presă, mai ales că știm de unde a plecat acest wikileaks. Dar important este meciul cu FC Argeș și la cum îi simt pe baieți vor obține un rezultat foarte bun”, a declarat Ciprian Paraschiv, în exclusivitate pentru realitatesportiva.net. 

ciprian paraschiv 1

Fotbaliștii vor încerca că să îl detemrine pe șeful lor să renunțe la demers printr-o victorie așteptată de mai bine de două luni în Copou.

“Meciul cu FC Voluntari a fost foarte slab. Chiar am vorbit cu băieții, sunt motivați și chiar ar vrea sa câștige pentru a mă determina să mă întorc, să rămân în continuare alături de ei. E nevoie de acel declick pentru că ne-am mai omogenizat și noi după ce au au venit mulți jucători în iarnă”, a augat oficialul alb-albaștrilor. 

CITEȘTE ȘI –>> Nume tari pentru banca Iaşiului! Cine este pe lista scurtă de antrenori pentru ”lanterna roșie” din Liga 1

De la același autor

PLAYSPORT.RO

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare