RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

EXCLUSIV | Președintele Iașiului îi ia apărarea lui Andrei Cristea după acuzațiile dure: “Refuz să cred așa ceva”

Ciprian Paraschiv a comentat situația în care s-a aflat fotbalistul care a trecut pe banca tehnică pentru câteva etape în acest retur. 

La meciul cu FC Voluntari, arbitrul Radu Petrescu a notat în raport faptul că tehnicianul alb-albaștrilor l-a jignit într-un mod josnic pe centralul bucureștean. Iar în urma analizei celor scrise de cavalerul fluierului, Andrei Cristea s-ar putea confrunta cu o nouă suspendare.

“E în pericol din păcate, pentru că ce scrie în raport sunt lucruri extrem de dure, lui Andrei îi pare rău dacă s-ar ajunge acolo. El e mai efervescent, e și mai tânăr nu cred că a vorbit chiar așa de urât cum scrie acolo.

Refuz să cred că a rostit acea frază cu operația, vom vedea la Comisia de Disciplină. E oarecum ciudat că Andrei era într-un grup de persoane în tribună, există și varianta să se fi înșelat arbitrul în privința celui care a strigat”, a venit argumentația lui Ciprian Paraschiv, în exclusivitate pentru realitateasportiva.net.

Radu Petrescu

Andrei Cristea i-a succedat ca antrenor la Iași lui Daniel Pancu, fostul idol al Copoului adus la începutul sezonului de către Ciprian Paraschiv.

“Mi se reproșeaza acest lucru, eu sunt un președinte care consideră că trebuie să aibă răbdare cu un antrenor. Aceeași situație e și în cazul lui Andrei Cristea. Dar nu e mai puțin adevărat că un antrenor e ținut și de rezultate asta este viața antrenorilor, stau mereu cu bagajul făcut la ușă”, a încheiat oficialului lui Poli Iași. 

CITEȘTE ȘI –>> EXCLUSIV | Explicația debutului unui antrenor tânăr în Liga 1: „Avem exemplele lui Prepeliță și Croitoru”

De la același autor

PLAYSPORT.RO

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare