RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Dinamo Bucureşti, campioana datoriilor din Liga 1! A ajuns să se împrumute şi pentru deplasări

Oamenii din conducerea lui Dinamo au ajuns să împrumute diverse sume de bani până la sosirea celor promişi de spaniolul Cortacero.

Gruparea dinamovistă a ajuns să împrumute bani şi pentru a se putea caza la meciurile pe care le joacă în deplasare.

Aşteptat să revină în România, Pablo Cortacero este suspect de Covid-19. Aşa că banii sunt în continuare o problemă la Dinamo. Spaniolul ar putea să ajungă din nou la club tocmai aproape de sărbători. Până atunci, ,,câinii” doar ar putea să trăiască în continuare cu speranţa că îşi vor primi o parte din bani.

Acum , Dinamo speră să poată avea bani de o noapte de cazare la Constanţa, pentru meciul cu Viitorul. Aceştia au mai avut probleme şi la precedenta deplasare de la meciul cu Sepsi. Din cauza unor datorii mai vechi, şefii unui hotel din Braşov au strâmbat din nas când dinamoviştii au vrut să se cazeze la aceeaşi locaţie.

,,Luaserăm în calcul să plecăm direct la Sfântu Gheorghe, de la Săftica, în ziua meciului. La cum am jucat, mai bine făceam așa. Bogdan Bălănescu era disperat vizavi de această situație, dar a reușit cumva să se împrumute câteva mii și să rezolve cazul‘, au povestit dinamoviştii, potrivit gsp.ro

Citeşte şi Răzvan Gavriloaia de la Dinamo s-a vindecat de Covid-19: “Două zile nu am avut miros”

Dănuţ Lupu spune şi el că Bălănescu s-a împrumutat de bani, dar pentru a plăti baremul arbitrilor care asistau la jocurile lui Dinamo.

,,Eu zic să-l întrebați pe Bălănescu cum a plătit baremul arbitrilor la meciul cu UTA. S-a împrumutat, clubul n-avea bani nici să-i plătească! Bălănescu e huiduit și s-a spus că e cancerul fotbalului dinamovist, dar de două luni a fost singurul care a adus bani în club.

Eu l-aș păstra pe Bălănescu să facă acte, nu să fie director general. Eu l-aș aduce pe Andone, cu un proiect serios. Ar veni la Dinamo, dacă i-ar prezenta cineva un proiect, cu bani. Eu nu cred în proiectul spaniolilor. Cum să cred când ei de două luni n-au adus un euro?’‘, a mai spus Lupu pentru Gazetă.

Citeşte şi EXCLUSIV | “Urarea” specială adresată dinamoviștilor: “Sper să se salveze de la retrogradare:)”

Jucătorii lui Dinamo fac şi haz de necaz de situaţia în care se află echipa condusă de spanioli. Iată care sunt cele mai tari trei idei dezvăluite de ,,câini”.
cosmin contra dinamo
  1. Tot timpul ne gândim să ne luăm «la revedere» de la spanioli, că nu se știe dacă îi mai vedem a doua zi!”
  2. La Dinamo este o atmosferă bună, serios, nu e nimeni trist. Până și spaniolii de la echipă s-au prins că nu se știe când și dacă își vor încasa banii, dar le place Bucureștiul. Facem haz de necaz. «Băăă, ce vesel ești! Ți-au intrat banii? Ți-ai făcut plinul la mașină, înseamnă că ai bani!»”
  3. „Unul dintre băieți i-a spus unuia dintre șefii echipei: «Acum, ar trebui să mergeți să căutați sponsori să dea bani grei la Dinamo, fiindcă rupe publicitatea! Nu e zi în care să nu se scrie ceva ieșit din comun de Dinamo»”, mai spun dinamoviştii, potrivit sursei citate.
  4. Citeşte şi EXCLUSIV | O legendă a lui Dinamo, surprinsă de criticile primite de un antrenor din Liga 1: “Nu înțeleg motivele”

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare