Răzvan Gavriloaia de la Dinamo s-a vindecat de Covid-19: “Două zile nu am avut miros”

Handbalistul celor de la Dinamo Bucureşti, Răzvan Gavriloaia, a oferit primele reacții după ce s-a vindecat de Covid-19.

Răzvan Gavriloaia a aflat că este infectat cu Covid la un test de rutină. Extrema dreaptă a celor de la Dinamo a spus că nu a avut simptome grave cu excepția a două zile în care nu a avut miros.

Am aflat că am COVID la un test de rutină. Eu, încă 5 colegi dar şi domnul profesor am aflat că suntem infectaţi. Sincer, eu nu am avut nimic pe tot parcursul acesti izolări, cu excepţia a două zile în care nu am avut miros. a declarat Gavriloaia pentru Telekom Sport.

RazvanGavriloaia

Răzvan Gavriloaia este de părere că din cauza pandemiei o parte din colegi se vor infecta, dar competiția nu trebuie oprită.

Din punctul meu de vedere nu cred ca ar trebui oprită competiţia. Organizarea este într-adevăr o problemă, comasând atâtea meciuri într-un timp foarte scurt şi în aceeaşi localitate, dar presupun că federaţia a apelat la acest sistem datorită impunerii acestui sistem de către alte autorităţi. La cum a evoulat situaţia pandemică de-a lungul ultimelor luni, cu siguranţă o parte din colegi va contacta virusul şi o mare majoritate a populaţiei. Mi-aş dori să donez plasmă, eu sunt şi donator de sânge.” a spus Răzvan Gavriloaia pentru sursca citată.

Citește și Cătălin Hîldan Jr. îi calcă pe urme unchiului! Ce a reușit nepotul “Unicului Căpitan”