EXCLUSIV | “Urarea” specială adresată dinamoviștilor: “Sper să se salveze de la retrogradare:)”

Dinamo a scăpat de o mare rușine în finalul sezonului trecut când trecerea la sistemul de 16 echipe i-a scutit de emoții suplimentare pe roș-albi. 

Iar faptul că și în acest sezon, în ciuda faptului că și-au schimbat patronatul, câinii sunt în tot în zona roșie a clasamentului îi determină pe mulți să facă glume pe seama trupei din Ștefan cel Mare.

Sper să se salveze de la retrogradare. Glumesc, au venit jucători foarte buni, dar deocamdată ei nu demonstrează și prin rezultate acest lucru. Sunt convins că dacă vor fi plătiți și se vor cunoaște mai bine pot forma o echipă foarte bună.

Eu știu cum este să lucrezi cu jucători nemulțumiți, pentru că eu am rezistat la cluburi unde fotbaliștii luau salariile cu o întârziere de 5-6 luni. 100 % vor fi în play-off, calitate există în mod cert”, a pronosticat Petre Grigoraș, într-o intervenție în exclusivitate pentru realitateasportiva.net.  

dinamo bucurie vestiar

Dinamo a adus 14 jucători în ultima lună și jumătate, în dorința de a se califica din nou în play-off după 3 sezoane pline de nereușite.

“A fost abruptă venirea acestor jucători străini, e nevoie de timp pentru a le ști calitățile și defectele fiecăruia în parte. Acum nu trebuie să își imagineze mulți că dacă ei au venit în campionatul românesc vor câștiga meciurile și dacă stau pe vârfuri. După cum vedeți nu e chiar atât de ușor”, a încheiat tehnicianul. 

CITEȘTE ȘI –>> EXCLUSIV | Un antrenor e dezgustat de situația de la un club cu tradiție în România: “Este deja o cacealma”