EXCLUSIV | O legendă a lui Dinamo, surprinsă de criticile primite de un antrenor din Liga 1: “Nu înțeleg motivele”

FCSB este la trei puncte de lider, iar roș-albaștrii au cel mai bun atac din Liga 1 cu o medie de peste două goluri înscrise pe meci.

Iar pentru Ion Marin, Toni Petrea are o contribuție importantă la acest parcurs al deținătoarei Cupei României.

“Deocamdată jocul lor este în creștere se muncește bine, nu înțeleg de ce ar fi criticat Toni Petrea când are rezultate. Să îl dea afară dacă vor, dar nu sunt motive.

Poate dacă va veni cineva cu mai mare exepriență va strica actualul mecanism. Sunt 3-4 jucători care au crescut în ultima vreme și care au ieșit în evidență, fiind indispensabili în cadrul echipei”, a fost comentariul lui Ion Marin, în exclusivitate pentru realitateasportiva.net.  

toni petrea fcsb

Totul se poate schimba însă dacă în iarnă, patronul nu va putea să reziste ofertelor venite pentru cei mai buni jucători ai FCSB-ului.

“E clar că dacă se va întâmpla asta echipa va avea altă față, oferta comercială o ai odată. Dacă nu prinzi trenul nu știi cum vor fi evoluțiile lor în continuare.

Ești sigur că vei mai putea lua aceleași sume pe ei? E o loterie practic, trebuie vândut dacă sunt oferte bune. Ar putea să dea drumul și la 3-4 jucători în următoarea perioadă de mercato”, a încheiat fostul jucător și antrenor al lui Dinamo. 

CITEȘTE ȘI –>> EXCLUSIV | “Ultimatum” pentru vedetele câinilor: “A trecut perioada de acomodare!”