VIDEO | Un jucător IMPORTANT de la FCSB e TRANȘANT! ”Se simte lipsa lui Budescu și Alibec!”

FCSB nu vrea să mai rateze și în acest sezon titlul de campioană. Chiar dacă din lotul vicecampioanei nu mai fac parte Constantin Budescu și Denis Alibec, Gigi Becali este încrezător că și fără cei doi jucători, obiectivul va putea fi îndeplinit. 

În timp ce Gigi Becali crede că va putea să ia campionatul, cu mici ajustări, specialiștii din fotbalul românesc nu văd cu ochi buni strategia de transferuri de la FCSB.

Citește și Un fost jucător al Stelei îl atacă DUR pe Gigi Becali: ”Nu se pricepe! Să ia exemplu de la Craiova”

Mai mult, lipsa lui Budescu și Alibec este resimțită și de actualii jucători ai grupării roș-albastre. Printre ei, se numără și portarul Cristi Bălgrădean:

Am pierdut doi jucători exponențiali, din punctul meu de vedere, pe Costică și pe Denis. Au venit alți doi băieți, care ne ajută, dar mie, personal, îmi lipsesc cei doi deja foști colegi”, a spus Bălgrădean, în cantonamentul din Olanda.

Citește și FCSB nu mai contează! O fostă glorie a Stelei a dat VERDICTUL: ”Iar o să piardă campionatul!”

Goalkeeperul bucureștenilor a vorbit și despre noul sistem de joc, pe care antrenorul Nicolae Dică vrea să-l implementeze din acest sezon:

”Este un sistem mai greu, ținând cont că trebuie să pasăm, să nu dăm minge lungă. E un sistem care ne expune la niște riscuri mult mai mari față de ce jucam de anul trecut.

Obiectivul meu este să ne calificăm cu echipa în Europa și să câștigăm campionatul. Ne vom bate iar cu CFR, echipă foarte bună. Avem un lot destul de numeros, destul de valoros, prin care putem merge pe toate cele trei fronturi. Cât despre achiziții, nu sunt eu în măsură sau nu să comentez dacă mai este nevoie de jucători”, a concluzionat Bălgrădean.