FCSB nu mai contează! O fostă glorie a Stelei a dat VERDICTUL: ”Iar o să piardă campionatul!”

FCSB a ratat pentru al treilea an consecutiv titlul de campioană a României la fotbal, deși este considerată echipa care a făcut în ultimii ani cele mai multe investiții la nivelul Ligii 1.

În această vară, situația pare să se fi schimbat puțin la vicecampioana României. Până acum, FCSB nu se poate lăuda la capitolul achiziții importante decât cu Moruțan și Qaka.

Astfel, Nicolae Dică, tehnicianul roș-albaștrilor, a fost nevoit să improvizeze în meciurile de pregătire ale vicecampioanei. Fără prea multe soluții în centrul apărării dar și în atac, conducerea FCSB-ului a fost criticată de către specialiști.

Gabi Balint, 55 de ani, fosta glorie a Stelei și a echipei naționale îl consideră vinovat pe Gigi Becali pentru strategia de transferuri implementată la FCSB, în ultimii ani. Mai mult, fostul mare fotbalist crede că și în sezonul viitor, tot CFR Cluj va fi campioană:

”Nu există o strategie acolo, nimic. Nu e o echipă de scouting, să zică ce facem? Băi, ce facem cu echipa asta? De trei ani nu mai câștigăm campionatul. Acum a plecat și Budescu, care a adus o grămadă de puncte. Alibec nu e o pierdere.balint 13531200

Dar să nu ai niște oameni…. Iar o să piardă campionatul. CFR se întărește, știe ce vrea. Tot CFR va ieși campioană! Anul ăsta va fi chiar mai ușor pentru ei să câștige titlul”, a spus Balint în cadrul emisiuni ”Fotbal Club” de la Digi Sport.

foto: steauafc.com