RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

VIDEO | Nicuşor Bancu nu găseşte explicaţii pentru situaţia Craiovei! ,,Nu ştim ce să mai facem”

Meciul dintre Universitatea Craiova şi FC Viitorul, disputat pe ,,Ion Oblemenco, în etapa a 18-a a Ligii 1, s-a terminat la egalitate, scor 1-1.

Golurile partidei au fost marcate de Paul Papp pentru Craiova, în prima repriză cu o lovitură de cap în minutul 44, iar egalarea a venit imediat după pauză, tot după o lovitură de cap, a lui Artean de această dată, în minutul 47.

Nicuşor Bancu, căpitanul Craiovei, a comentat evoluţia echipei la care joacă, imediat după meci. Acesta nu găseşte explicaţii pentru evoluţia Cariovei din ultimele partide şi îi este teamă că echipa se va distanţa din ce în ce mai mult de rivalele la titlu, FCSB şi CFR Cluj.

Citeşte şi EXCLUSIV | Regula U21 din Liga 1 trebuie regândită! ,,Cât de puternic ai fi ca jucător, când te scoate în minutul 1, te demoralizează”

Nu ştim ce să mai facem să câştigăm. Prima repriză a fost una bună, cred că a fost cea mai bună a noastră din acest sezon, dar apoi a venit acel gol incredibil, o centrare şutată şi o finalizare de excepţie. Am primit gol la prima fază a lor. Am încercat să revenim, dar nu am reuşit, am ratat iarăşi. Ne e teamă că pierdem contactul cu primele clasate, pentru că noi tot continuăm să nu câştigăm, iar FCSB şi CFR bat meci de meci.

„E clar că ne îndepărtăm de ceea ce ne-am propus. Mai sperăm totuşi să ne revenim, pentru că în play-off se va da lupta finală pentru titlu. Vine din spate şi Sepsi, care a câştigat şi ne-a pus probleme. Nu găsesc explicaţii, alţii sunt în măsură să le găsească. Sper să câştigăm la Voluntari, pentru că dacă nici acolo nu vom reuşit, nu văd bine dorinţa noastră de a câştiga titlul. Degeaba ne dorim să se încurce ceilalţi, dacă noi nu reuşim să câştigăm.”, a declarat Nicuşor Bancu la finalul jocului cu Viitorul.

După acest meci, Universitatea Craiova rămâne pe locul 3 în Liga 1, cu 35 de puncte acumulate după 18 jocuri disputate.

De celaltă parte, Viitorul se află pe poziţia a 7-a, cu 23 de puncte adunate din cele 18 etape scurse din campionat.

Citeşte şi EXCLUSIV | Echipa naţională mai are de aşteptat pentru performanţă! ,,Nu suntem pregătiţi pentru un turneu final”

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare