RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

VIDEO | Gică Popescu, mulțumit de punctul obținut pe Ion Oblemenco: „Este un rezultat echitabil”

Gică Popescu, președintele celor de la FC Viitorul, este mulțumit de rezultatul de pe Ion Oblemenco.

Partida dintre Univeristatea Craiova și FC Viitorul din Bănie s-a terminat la egalitate, scor 1-1.

„Cum am arătat în cele două reprize cred că este un rezultat echitabil, chiar dacă repriza a doua am dominat-o, după o primă repriză, cred că cea mai slabă care am făcut-o în acest sezon. Am echilibrat jocul în repriza a doua, am reușit să marcăm în debutul reprizei, am avut două șanse în care am fi putut marca cred că rezultatul până la urmă este echitabil.

Noi ne-am propus în acest retur de campionat să obținem 28 de puncte din cele 14 meciuri, am obținut 6 până acum, mai avem 22 de puncte de-a intra în play-off. Obiectul nostru principal în fiecare an este acela de-a accede în play-off dar vom vedea. Craiova nu cred că a făcut un meci foarte bun în seara aceasta și în acest debut de retur de campionat.

Citește și EXCLUSIV | Echipa naţională mai are de aşteptat pentru performanţă! ,,Nu suntem pregătiţi pentru un turneu final”

Știm cu toții ce potențial are Craiova însă lupta pentru campionat se dă în play-off. Oricare din echipele calificate în play-off pot spera la câștigarea campionatului. Eu am încredere că la calitatea fotbalistică pe care o are Craiova și lotul pe care îl au pot spera cu siguranță la câștigarea campionatului.”, a declarat Gică Popescu la finalul jocului.

În urma rezultatului din Bănie, FC Viitorul se află pe locul 7 în Liga 1 la 3 puncte distanță de ultimul loc ce asigură prezența în play-off.

Citește și VIDEO | Ștefan Vlădoiu, dezamăgit de remiza din Bănie: “Cei de la Viitorul nu au avut nicio ocazie”

 

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare