RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

VIDEO | Ștefan Vlădoiu, dezamăgit de remiza din Bănie: „Cei de la Viitorul nu au avut nicio ocazie”

Ștefan Vlădoiu (22 ani), fundașul dreapta la Universității Craiova, este dezamăgit de remiza cu FC Viitorul.

Partida din Univeristatea Craiova și FC Viitorul din Bănie s-a terminat la egalitate scor 1-1.

Ștefan Vlădoiu s-a declarat dezamăgit de remiza de pe „Ion Oblemenco” în condițiile în care oltenii au controlat jocul iar constănțenii au marcat la prima ocazie.

„Consider că am făcut o primă repriză bună, practic cei de la Viitorul nu au avut nicio ocazie și imediat în a doua repriză la prima ocazie, nu pot să o numesc chiar ocazie a fost o execuție extraordinară și ne-a egalat.

Nu vrea să intre mingea în poartă, am avut ocazii mari și nu am putut să o băgăm în poartă. În situația de față trebuie să câștigăm cât mai repede și să nu mai pierdem puncte. Ne e teamă de toată lumea, noi trebuie să ne facem jocul și să rămânem acolo sus și să adunăm cât mai multe victorii.

La fiecare meci sperăm să spargem gheața, de câteva meciuri nu reușim să câștigăm și este foarte important pentru moralul nostru. Este greu, obositor în ritmul ăsta dar aste ne este meseria și trebuie să ne recuperăm cât mai repede și să câștigăm cât mai multe puncte. Avem șanse la campionat dar acum trecem printr-un moment greu, așa este în fotbal sunt perioade și perioade.” a declarat Ștefan Vlădoiu.

În urma remizei de pe Ion Oblemenco, Universitatea Craiova rămâne pe locul 3 la 6 puncte distanță de liderul clasamentului FCSB.

Citește și VIDEO | A treia oară cu noroc! “De mulți ani muncesc pentru participarea la Olimpiadă”

 

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare