VIDEO | Dan Petrescu a dezvăluit cum au decurs negocierile cu Kayserispor: “Am vorbit cu ea când eram în Dubai!”

Tehnicianul român, Dan Petrescu, a vorbit despre cum era să ajungă jucătorul lui Fenerbahce, dar despre cum l-a convins bașkanul lui Kayserispor să vină la Kayserispor!

În urmă cu trei decenii, “Bursucul” a fost la un pas să devină jucătorul lui Fenerbahce, dar a refuzat oferta turcilor în ultima clipă și a ales să meargă în Italia, la formația Foggia.

“Eu am fost în Istanbul pentru a semna cu Fenerbahce. Am stat acolo o săptămână şi am semnat un precontract. La final, o echipă, Foggia, a trimis un avion privat din Italia. Nu ştiu de ce, dar am ales să joc acolo. Poate ar fi trebuit să aleg Fenerbahce.

Citește și Olăroiu, doar cuvinte de laudă la adresa lui “Il Luce”: “E mai mult decât de admirat ceea ce face el!”

Hagi şi Popescu sunt prietenii mei, am jucat 12 ani împreună la naţionala României. Amândoi sunt legende, au jucat pentru Barcelona, Real Madrid şi Galatasaray. Am petrecut momente fantastice împreună şi continuăm să fim prieteni buni“, a declarat Dan Petrescu pentru trtspor.com.

Dan Petrescu a dezvăluit că negocierile cu bașkanul de la Kayserispor s-au făcut printr-un apel video, în perioada când acesta se afla cu familia în Dubai cu ocazia sărbătorilor de iarnă. Fostul antrenor al CFR-ului a mărturisit că proiectul celor de pe “Andolu Yildizi” l-a convins să accepte imediat propunerea.

Dan Petrescu Kayserispor2

“Am vorbit cu ea când eram în Dubai, cu familia. Başkanul m-a contactat prin apel video. A încercat să mă convingă să vin aici şi a făcut o treabă bună. De aceea am semnat. După ce am fost în Rusia, China, Polonia, Qatar şi Emirate, de ce să nu încerc şi în Turcia? Cred că Turcia este cel mai bun campionat în care am antrenat. Patronul a făcut treabă foarte bună când m-a convins!”, a mai spus antrenorul lui Kayserispor pentru trtspor.com

Dan Petrescu a debutat deja la Kayserispor, însă nu a avut parte de un succes, după înfrângerea contra lui Gaziantep, scor 1-2. Noua formație a “Bursucului” se află pe locul 18 în Superliga Turciei în acest moment, cu 16 puncte adunate din 18 jocuri disputate.

Citește și Cum reacţionează Agenţia Mondială Antidoping la vaccinul împotriva Covid-19! ,,Sănătatea sportivilor este cea mai importantă”