Olăroiu, doar cuvinte de laudă la adresa lui “Il Luce”: “E mai mult decât de admirat ceea ce face el!”

Actualul tehnician al celor de la Dinamo Kiev, Mircea Lucescu (75 de ani), este unul dintre cei mai longevivi antrenori din Europa în acest moment, iar performanțele sale au impresionat pe toată lumea!

După 12 sezoane petrecute pe banca celor de la Șahtior Donețk, Mircea Lucescu s-a despărțit de formația de pe Dombass Arena și a decis să urmeze noi provocări. Zenit St. Petersburg a fost prima destinație a lui “Il Luce”, formație pe care a pregătit-o doar un sezon. Lucescu senior nu a stat prea mult pe gânduri și a ales să antreneze prima reprezentativă a Turciei, iar din vara anului trecut o pregătește pe marea rivală a lui Șahtior, Dinamo Kiev.

mircea lucescu

Unul dintre cei mai galonați antrenori români din ultimii ani, Cosmin Olăroiu, a vorbit despre energia pe care încă o arată Mircea Lucescu și a mărturisit că a rămas pur și simplu impresionat de pasiunea pe care tehnicianul de 75 de ani o dezvoltă pentru fotbalul de la cel mai înalt nivel.

cosmin-olăroiu

E mai mult decât de admirat. Eu numai dacă mă gândesc la stresul și consumul pe care îl avem noi ca antrenori, mi-e greu să cred că aş putea ajunge să antrenez la vârsta lui, însă pentru el este fantastic. Însă, cred că el are o anumită detaşare, un anumit echilibru interior şi această pasiune de care vorbeam, care cred că îl ţine în viaţă şi el pare tânăr, energic. Niciodată nu aş putea spune că, eu cred că el e cu câţiva ani mai mare ca mine când îl văd. Nu îmi dau seama că este o diferenţă destul de mare între noi”!, a spus Olăroiu, potrivit Telekom Sport.

Mircea Lucescu ocupă în prezent primul loc în campionatul Ucrainei și a reușit să o califice pe Dinamo Kiev în primăvara europeană din UEFA Europa League, după ce a terminat pe locul 3 în grupa G din Champions League.

Ucrainienii vor întâlni formația belgiană Club Brugge în 16-imile Europa League.

Citește și Un fost atacant al “câinilor” anunță un viitor sumbru: “Dacă dispare Dinamo toată lumea are de pierdut!”