RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Veste proastă pentru Dinamo! Unul dintre jucătorii importanți ai echipei vrea să plece din cauza problemelor de la club

Haosul de la Dinamo pare că ia proporții de la zi la zi, iar amânarea sosirii banilor în Ștefan cel Mare se pare că i-a făcut pe unul dintre jucătorii de bază ai echipei să își dorească plecarea!

Cu un joc extrem de slab făcut de formația condusă de pe bancă de Cosmin Contra, Dinamo este penultima în Liga 1, cu doar 6 puncte obținute în cele 10 etape. “Câinii” vin după șase meciuri fără victorie în campionat și sunt departe de prestațiile pe care le aștepta întreaga suflare dinamovistă în momentul preluării clubului de către acționarii spanioli.

dinamo suparare 1

Nici din punct de vedere financiar, formația din Ștefan cel Mare nu o duce prea bine, noii investitori continuând să amâne virarea banilor în conturile echipei. Primul care a reacționat la această situație a fost chiar antrenorul Cosmin Contra care a spus că se simte mințit și dorește să plece de la echipă din cauza problemelor.

Potrivit jurnaliștilor din Spania, după Contra, se pare că și Borja Valle este decis să nu mai continue la Dinamo, din cauza problemelor de la echipă.

borja valle dinamo

“Iluzii, rezultate slabe şi lipsă de profesionalism. Borja Valle a scris pe reţelele de socializare următorul mesaj <<Problemele nu se văd, dar există. Continuăm să le înfruntăm>>. 

Deşi acum a refuzat să explice situaţia, fotbalistul nu a primit niciun salariu din septembrie, astfel că se gândeşte să apeleze la FIFA şi aşteaptă să devină liber. La fel gândesc şi alţi coechipieri!“, au scris spaniolii de la Lavozdegalicia.es.

Citește și Contra a fost văzut garantul noului proiect de la Dinamo: “Toți ne-am gândit că el nu poate să fie păcălit așa ușor!”

Borja Valle nu ar fi singurul fotbalist de la Dinamo care dorește să plece de la echipă și să își recupereze banii, după ce presa poloneză a anunțat același lucru și despre Janusz Gol, venit și el în această vară la echipă.

Din momentul preluării clubului Dinamo de la Ionuț Negoiță, investitorii spanioli au dat impresia că vor crea un proiect serios la echipă, asta după ce au decis să-l numească antrenor pe Cosmin Contra și să aducă jucători cu CV-uri impresionante în Ștefan cel Mare.

Dinamo oferă cele mai mari salarii din România, iar suma care trebuie plătită lunar de către investitorii spanioli se ridică undeva la 400.000 de euro, o cifră uriașă dacă ar fi să o comparăm cu bugetul salarial al celorlalte echipe din restul campionatului.

Spaniolul Borja Valle este fotbalistul cu cel mai mare salariu de la Dinamo, dar și din Liga 1, decarul “câinilor” încasând aproximativ 32.500 de euro lunar!

Citește și Rădoi este sfătuit să nu meargă la Craiova: “Să nu se ducă acolo, pentru că își poate distruge definitiv cariera!”

 

 

De la același autor

PLAYSPORT.RO

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare