Contra a fost văzut garantul noului proiect de la Dinamo: “Toți ne-am gândit că el nu poate să fie păcălit așa ușor!”

Situația de la Dinamo este un haos total sub conducerea acționarilor spanioli, iar clubul din Ștefan cel Mare are probleme din punct de vedere sportiv, dar și financiar!

Dinamo este departe de ceea ce aștepta toată lumea în momentul în care investitorii spanioli au preluat clubul de la Ionuț Negoiță, iar situația de la formația din Ștefan cel Mare se înrăutățește de la zi la zi.

Fosta legendă stelistă, Helmuth Duckadam, este de părere că nici Cosmin Contra nu s-ar fi așteptat la o asemenea desfășurare a lucrurilor și crede că nimeni nu ar fi crezut că “Guriță” poate fi păcălit atât de ușor de spanioli, când a ales să vină la Dinamo.

Duckadam

“Și eu am crezut că el, Contra, este garantul acestui proiect. Se pare că s-a înșelat și el… Când discutam aici, ziceam că dacă vine Contra, nu vine de nebun! Spuneam că vine pe un proiect. A mers pe niște promisiuni. Toți ne-am gândit că el nu poate să fie păcălit așa ușor!, a spus Helmut Duckadam pentru Digi Sport.

După ce a declarat că va avea o discuție cu conducătorii clubului, deoarece a primit doar niște promisiuni care în cele din urmă nu au fost respectate, Cosmin Contra se pare că a decis să plece de la Dinamo.

Am avut o discuție cu cei din conducerea, ambele părți doresc despărțirea, dar trebuie să ajungem la o înțelegere. Suntem în negocieri să ne despărțim pe cale amiabilă. Eu conduc antrenamentele până când vom ajunge la o înțelegere.

Am condus azi antrenamentul, o voi face și mâine, îmi voi face treaba ca până acum, profesionist!”, a declarat Cosmin Contra pentru Digi Sport.

Dinamo este penultima în Liga 1, cu doar 6 puncte acumulate în cele 10 etape disputate în actualul sezon. “Câinii” vin după șase meciuri fără succes în campionat și sunt departe de prestațiile pe care toată lumea le aștepta în momentul venirii noilor investitori.

Citește și Fratele unui fost antrenor de la FCSB a pierdut lupta cu COVID-19, după mai multe săptămâni de suferință!