RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Rădoi este sfătuit să nu meargă la Craiova: „Să nu se ducă acolo, pentru că își poate distruge definitiv cariera!”

Viitorul selecționerului Mirel Rădoi pe banca echipei naționale este unul incert, iar una dintre posibilele destinații ale acestuia ar putea fi Universitatea Craiova!

Pentru selecționerul primei reprezentative a României, Mirel Rădoi, urmează duelul de mâine seară, contra naționalei Irlandei de Nord, o partidă care mai poate spăla din rușinea ultimelor rezultate înregistrate de naționala tricoloră.

Fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, Mitică Dragomir, spune că toată lumea îl critică nemeritat pe Mirel Rădoi, care din punctul său de vedere nu are jucătorii potriviți pentru a avea rezultate la națională. Ulterior, „Oracolul din Bălcești” îl sfătuiește pe actualul selecționer să nu meargă la Craiova și să continue la prima reprezentativă a țării.

„Dacă îl sfătuiește cineva pe Rădoi să plece de la echipa națională, nu îi e prieten. Părerea mea e să rămână în continuare Mirel Rădoi, să nu meargă la Craiova acum. S-ar putea să nu ia campionatul cu Craiova și își distruge definitiv carieră. Toată lumea lovește în Rădoi. 

Am înnebunit cu toții. Nu mai suntem sănătoși la cap. Păi cu cine să joace Rădoi? Eu dacă fac o echipa din fruntașii Diviziei B, nu mă bate echipa lui Rădoi. Pentru că nu mai avem fotbaliști de valoare!, a declarat Mitică Dragomir pentru Antena Sport.

Citește și Meciul Irlanda de Nord-România se va juca cu spectatori! Anunțul a fost făcut în urmă cu câteva momente

Mirel Rădoi s-a arătat extrem de dezamăgit de atitudinea oamenilor după ultimele rezultate înregistrate de echipa națională, iar acest lucru l-a făcut pe acesta să spună că ar fi dispus să cedeze postul de selecționer al României.

Prima reprezentativă a țării noastre se află pe locul 3 în grupa din Liga Națiunilor, cu 4 puncte acumulate după 4 meciuri disputate, sub liderul Austria, dar și sub Norvegia, țară care ar putea pierde toate meciurile la “masa verde” după decizia de a nu se prezenta la meciul de la București.

Meciul de mâine seară, contra Irlandei de Nord, este unul important pentru Rădoi pe banca echipei naționale, deoarece în cazul unui eșec, România va cădea în Liga C pentru viitoarele trageri la sorți ale turneelor finale.

Citește și Contra a fost văzut garantul noului proiect de la Dinamo: “Toți ne-am gândit că el nu poate să fie păcălit așa ușor!”

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare