RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Unul dintre oamenii de încredere ai lui Cortacero anunță: „Pregătim ceva important la Dinamo!”

Atmosfera de la Dinamo este în continuare una tensionată, în ciuda faptului că suporterii din DDB au reușit să convingă nu mai puțin de șase jucători importanți să rămână la echipă!

Fanii formației din Ștefan cel Mare se luptă să țină clubul pe linia de plutire, iar eforturile financiare făcute de aceștia sunt la ordinea zilei. După ce au strâns bani pentru a plăti clubului deplasările la meciuri, cazare și prime de joc, fanii „câinilor” s-au înțeles acum cu Diego Fabbrini, Vlad Achim, Magaye Gueye, Deian Sorescu, Ante Puljic, Janusz Gol și Alexandru Răuță, astfel că cei șase fotbaliști vor continua sub comanda lui Jerry Gane.

De partea cealaltă a baricadei, conducerea spaniolă de la Dinamo încă nu virează banii pe care i-au tot promis, iar Pablo Cortacero declară de fiecare dată când are ocazia că situația se va rezolva și clubul nu va avea probleme.

Unul dintre oamenii de încredere ai lui Cortacero de la Dinamo este Dorin Șerdean, cel care a pierdut în urmă cu doar câteva zile orice drept de semnătură în cadrul clubului. Această decizie a venit mai mult deoarece în următoarea perioadă, mai exact între 25-30 ianuarie, urmează ca în conturile clubului să intre o nouă tranșă din drepturile TV, în valoare de 400.000 de euro, astfel că membrii din CA Dinamo au vrut să fie siguri că banii vor fi folosiți cu un scop. În momentul de față însă, singurul care mai are drept de semnătură la Dinamo mai este Constantin Eftimescu.

Citește și VIDEO | Umilinţă reală! Campioana Spaniei, eliminată de o echipă de liga a treia

Șerdean nu a negat faptul că a pierdut dreptul la semnătură în cadrul clubului și chiar a recunoscut că se află într-un conflict cu suporterii dinamoviști. Ulterior, persoana de încredere a lui Cortacero din România a dezvăluit că în următoarea perioadă investitorii spanioli pregătesc ceva important la echipă.

Evident că există un conflict cu fanii. Este un conflict pe care nu l-am provocat eu și din care nu are nimeni de câștigat. Da, confirm că mi s-a retras dreptul de semnătură de la Dinamo. Dar este o situație din care nimeni nu are nimic de câștigat!

În zilele viitoare promit să dau o declarație. Credeți-mă că știu ce zic. Nu am încă datele destul de clare, dar da, pregătim ceva important la Dinamo.Vă mulțumesc mult pentru înțelegere”, a spus Dorin Șerdean, potrivit Fanatik.

Citește și VIDEO | Constantin Budescu s-a decis la ce echipă va juca în sezonul următor: “Aştept să facem actele”

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare