RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

VIDEO | Umilinţă reală! Campioana Spaniei, eliminată de o echipă de liga a treia

Real Madrid s-a făcut de râs în şaisprezecimile de finală din Copa del Rey. Campioana Spaniei a fost eliminată de Alcoyano, echipă din Segunda B (liga a treia spaniolă)!

Gazdele au învins Real Madrid cu 2-1 după prelungiri. Cu un portar de 41 de ani în primul unsprezece, Alcoyano a rezistat aproape o repriză fără gol primit. Eder Militao a deschis scorul în minutul 45.

Jocul curgea spre o calificare facilă a echipei lui Zidane, însă Solbes a egalat cu 10 minute înainte de final şi a trimis partida în prelungiri.

Gazdele au rămas în inferioritate numerică în minutul 110, însă tot au reuşit să dea lovitura. Casanova a marcat golul calificării în minutul 115.

Portarul gazdelor, Jose Juan, în vârstă de 41 de ani, a avut zece parade în faţa oamenilor lui Zidane şi a fost unul dintre eroii meciului.

2,6 milioane de euro este valoarea totală a lotului lui CD Alcoyano, echipă aflată în Grupa B din Segunda B.

Real Madrid are un lot de jucători evaluat la 782 de milioane de euro.

„Asta nu este o ruşine, se poate întâmpla în cariera unui jucător. Îmi asum responsabilitatea şi continuăm să muncim. Dacă postul meu este în pericol? Vom vedea zilele următoare” – a declarat la final Zinedine Zidane, antrenorul lui Real Madrid.

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare