Un oficial al Rapidului explică ratarea promovării în Liga 1: “Am greșit cu toții”

Vicepreședintele Consiliului de Administrație al clubului “alb-vișiniu” a vorbit despre greșelile pe care giuleștenii nu mai au voie să le repete în acest sezon.  

Andrei Nicolescu este de acord cu ideea exprimată de Daniel Niculae ca echipa să fie formată în majoritate din jucători români.

“E clar că am greșit cu toții. Toți au crezut și au fost de acord că niște jucători străini cu experiență ar fi mai ușor de integrat și ar fi mai ușor de a face performanță cu ei, pentru că vin cu o altă atitudine față de fotbal.  

În afara lui Labeau, toți jucătorii străini care au venit au experiență peste orice jucător român care a jucat anul trecut în Liga 2. S-a dovedit însă că nu joacă CV-ul iar diferența dintre mentalitatea jucătorilor străini și cea a celor români nu e suficientă pentru a reuși promovarea în Liga 1″, a declarat Andrei Nicolescu pentru ProSport.

60099937 397173301011052 8237815258765328384 o
Andrei Nicolescu/ Sursă foto: Facebook- FC Rapid 1923

VEZI ȘI Modul prin care Pancu și-a distrus căsnicia: “Să vedeți ce avea în telefon!”

Lucrurile s-au schimbat odată cu venirea lui Adrian Iencsi.

“Este o strategie venită și din dorința antrenorului. Este vorba de faptul că încercăm să formăm o familie, să facem unitate și atunci și filosofia lui de a construi acest lucru e bazată pe jucători români”, a adăugat oficialul din Giulești.

Rapid evoluează în următorea etapă a Ligii 2, sâmbătă, 12 septembrie, în deplasare, împotriva lui CSM Slatina. 

iencsi rapid

CITEȘTE ȘI Donald Trump, fascinat de un sportiv român! Cine l-a cucerit pe liderul de la Casa Albă