RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Modul prin care Pancu și-a distrus căsnicia: „Să vedeți ce avea în telefon!”

Antrenorul celor de la Poli Iași a divorțat de femeia alături de care a petrecut 22 ani din viață. 

Mihaela Stanciu, sora lui Nicolae Stanciu, a venit cu precizări după ce cuplul a decis separarea în aprilie 2019. Aceasta a ales o rețea de socializare pentru a dezvălui cum s-a ajuns la ruptura iremediabilă.

Din dorința de a pune capăt dezinformărilor apărute in presa in ultimul an, doresc sa fac câteva precizări legate de căsnicia mea cu Daniel Gabriel Pancu!

Eu sunt cea care a decis sa pună capăt căsniciei, nu Daniel. A fost o decizie grea, care a venit după o relație de 22 ani, dintre care timp de 10 ani am fost căsătoriți legal. Motivele nu doresc sa le dezvălui , însă doresc sa subliniez ca separarea mea de Daniel nu are nicio legătura cu actuala partenera de viața a lui!

P.S : Legat de o alta dezinformare apărută in presa, aceea ca , in urma cu 20 de ani, fostul meu soț și actuala partenera de viața au trăit o poveste de dragoste, pot spune doar atât: în memoria telefonului lui Daniel, numarul de telefon al domisoarei era salvat cu nume de barbat: ‘Ando’! Iar lista continua : ‘Cristi de la Rapid, Laur de la Atlantis, etc‘”, a fost postarea Mihaelei Stanciu.

CITEȘTE ȘI –>> Sfat important primit de tricolori înainte de meciul cu Austria: “Așa vor juca”

 

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare