RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Un fost rival al „câinilor” anunță: „Probabil că în scurt timp suporterii lui Dinamo își vor pierde răbdarea!”

Situația de la formația din Ștefan cel Mare este una extrem de tensionată în aceste momente, iar fanii dinamoviști încearcă prin tot felul de mijloace să țină clubul în viață!

Neplătiți de mai multe luni și cu rezultate slabe în ultima perioadă, jucătorii dinamoviști au ajuns la capătul răbdării cu noii investitori spanioli și s-au săturat de promisiunile neonorate ale acestora. Până când vor ajunge banii promiși în nenumărate rânduri de Pablo Cortacero, suporterii din DDB sunt singurii care mai țin echipa pe linia de plutire, făcând eforturi considerabile pentru acest lucru.

Fostul portar al rivalei FCSB, Răzvan Stanca (41 de ani), a vorbit despre situația din acest moment de la clubul din Ștefan cel Mare și consideră că este mare păcat că un club de talia lui Dinamo este nevoit să treacă prin așa ceva. Fostul goalkeeper este de părere că suporterii „câinilor” își vor pierde răbdarea în cele din urmă cu acționarii spanioli, în cazul în care aceștia vor continua să îi sfideze.

„Despre domnul Negoiță, sincer nu știu ce să mai spun. E păcat, pentru că este un club mare. Așa ceva nu ar trebui să se întâmple nici la un club, dar la un club de talia lui Dinamo. Domnul Negoiță a făcut și bine la Dinamo, pentru că a preluat echipa într-un moment în care toată lumea își luase mâinile. Mai de grabă l-aș vedea pe Cristi Borcea, decât pe Badea. Era mai apropiat de club, de jucători și cred că el ar fi cel mai potrivit să ajute clubul în această perioadă.

Citește și Italienii au publicat cifrele transferului lui Dennis Man la Parma! Oferta care a fost pe placul lui Gigi Becali

Chiar dacă am fost la echipa rivală, nu pot să mă bucur de răul altuia, mai ales că e un club cu greutate în Liga 1. Ar fi păcat să dispară. Văd că cei de la Dinamo sunt pătimași, își doresc să salveze acest club, un lucru normal, din punctul meu de vedere. Dacă ești suporter, faci tot posibilul.

(n.r. întrebat dacă suporterii își vor pierde răbdarea) Probabil că se va întâmpla în curând și lucrul ăsta. Dacă nu sunt rezultate și echipa nu câștigă, te poți aștepta la orice!”, a spus Răzvan Stanca, potrivit Pro Sport.

Citește și Fanii “câinilor”, un nou gest impresionant față de Dinamo: “ÎMPREUNĂ VOM REUȘI, NU E CLAR!?”

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare