RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Italienii au publicat cifrele transferului lui Dennis Man la Parma! Oferta care a fost pe placul lui Gigi Becali

Patronul celor de la FCSB este foarte aproape să dea tunul financiar la care visează de foarte multă vreme, iar mutarea lui Dennis Man la Parma ar însemna cel mai scump transfer din istoria României!

Actualul fotbalist al celor de la FCSB este din ce în ce mai aproape să obțină transferul mult așteptat. După ce toată iarna a fost dat pe la mai multe echipe, Dennis Man poate ajunge în cele din urmă la Parma, formație care se pare că își dorește foarte mult să îl aducă lângă Valentin Mihăilă.

Potrivit site-ului parmalive.com, Parma ar urma să plătească în schimbul lui Man suma de 12 milioane de euro sumă fixă, la care se mai pot adăuga bonusuri în valoare de 3 milioane de euro, în cazul în care actualul fotbalist al celor de la FCSB va îndeplini următoarele obiective:

1,5 milioane de euro – Dennis Man trebuie să marcheze 10 goluri pentru Parma, în următorii doi ani
-1,5 milioane de euro – Dennis Man trebuie să adune 15 selecţii la naţională, în cei cinci ani de contract.

Citește și Prima reacție a Anamariei Prodan, după ce Gigi Becali a “fentat-o” și a apelat la vărul Giovanni pentru transferul lui Man!

Din ultimele informații se pare că patronul italienilor, americanul Kyle Krause, s-ar fi implicat în mod direct în transferul lui Man la echipa sa, asta după ce oficialii Parmei nu au reușit să perfecteze în ultima lună mutarea internaționalului român pe Ennio Tardini.

În cursul zilei de astăzi, finanțatorul american ar urma să îi prezinte lui Gigi Becali garanția bancară prin care acesta să dovedească că îi va vira banii latifundiarului din Pipera, indiferent de împrejurări.

6.500.000 de euro este cota de transfer a lui Dennis Man, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.com. Atacantul în vârstă de 22 de ani este în acest moment cel mai valoros fotbalist din Liga 1, dar în același timp și golgheterul competiției.

Citește și MM Stoica anunță transferul atacantului mult dorit la FCSB: “Aștept valul de critici zilele astea!”

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare