Un fost jucător al Stelei are mare încredere în Rădoi: “Sunt alături de el până în pânzele albe!”

SURSA FOTO: © Johann Groder/APA Picturedesk via ZUMA Press

După ultimele rezultate obținute de prima reprezentativă a României, selecționerul Mirel Rădoi și-a asumat toata vina pentru cele întâmplate!

George Ogăraru (40 de ani) este alături în continuare de fostul său coleg din perioada Steaua și este de părere că orice alt selecționer ar fi în locul lui Rădoi, ar proceda la fel.

ogararu

Nu trebuie să-l schimbăm pe Rădoi că ne spune niște lucruri adevărate. Eu sunt alături de Rădoi pînă în pânzele albe. Rădoi s-a aliniat marilor antrenori din fotbalul mondial. Dacă vine Guardiola mâine la națională, cam la fel ar proceda. Ar avea aceeași relație cu presa, cu jucătorii și așa mai departe. Principiile sunt cam aceleași.

Naționala ne-a dat speranțe după primele meciuri. Am pierdut cu Islanda, dar Islanda era favorită. Am uitat acest detaliu. Nu meritam să câștigăm ultimele două meciuri. Nu știu dacă jucăm încă de 4-5 ori cu Norvegia, nu scoatem un egal. Mirel Rădoi are nevoie de timp.

Citește și VIDEO | Naţionala are umor! Răzvan Marin: “Suntem de Mondiale!”

Cred că Rădoi încearcă mai multe variante, astfel nu îmi explic de ce a schimbat atâția jucători înre două partide internaționale la asemenea nivel. Am văzut pase greșite la jucători cu cote. Și Rădoi a fost șocat de aceste greșeli. Să joci simplu e cel mai greu lucru.

Jucătorul tehnic e cel care preia bine, nu cel care face floricele. Noi nu punem accent pe acest prim control la copii și juniori. La Ajax făceam 15-20 de minute doar pase și preluări cu De Ligt!”, a declarat George Ogăraru pentru Pro Sport.

România va juca mâine seară partida cu Austria, din grupele Ligii Națiunilor. Tricolorii ocupă în acest moment locul 3 în ierarhie, după un egal (1-1 cu Irlanda de Nord), o victorie (3-2 cu Austria) și o înfrângere (0-5 cu Norvegia).

Citește și Anghel Iordănescu are un mesaj clar pentru jucătorii naționalei: “Trebuiau să iasă în față și să spună!”