RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

VIDEO | Naţionala are umor! Răzvan Marin: „Suntem de Mondiale!”

După ce au ratat accesul la EURO din două încercări, preliminarii şi playoff-ul din Liga Naţiunilor, tricolorii continuă să uimească! Mondialul este următoarea ţintă a oamenilor lui Mirel Rădoi.

Răzvan Marin a uimit la conferinţa de presă înaintea meciului cu Austria. Reprezentatul unei naţionale proaspăt călcate în picioare de formaţii de valoare medie precum Islanda şi Norvegia a vorbit despre următoarea ţintă majoră: Campionatul Mondial din 2022!

La Mondialul din Qatar, Europa va avea 13 reprezentante. România nu a reuşit să prindă biletele pentru Europeanul pe care îl va găzdui parţial, şi la care vor participa 24 de echipe ale continentului.

Matematica şi logica nu îi sperie pe tricolorii lui Mirel Rădoi!

„Cred că avem o națională de mondial. Noi, ca jucători, încercăm să dăm tot ce avem mai bun și ne dorim cu toții să ajungem la un Campionat Mondial. Până la preliminarii, se pot întâmpla multe. Nu mi-e teamă de acest meci. Sunt sigur că vom juca să câștigăm și acest meci. Ne vom păstra principiile de până acum. Vom pregăti partida cât se poate de bine, pentru a spăla puțin din aceste două înfrângeri” – a declarat Răzvan Marin fără să schiţeze vreun zâmbet la conferinţa de presă.

România a obţinut în ultimii şase ani numai două victorii pe terenul unor adversari de valoare medie în Europa: 1-0 în Grecia în 2014 şi 3-2 în Austria luna trecută, în Liga Naţiunilor.

România – Austria, meciul din etapa a patra a grupelor din Liga Naţiunilor, se va juca miercuri seară, de la 21:45, pe Stadionul „Ilie Oană” din Ploieşti.

 

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare