Un fost jucător al Stelei a fost depistat pozitiv cu coronavirus! Anunțul clubului a venit în urmă cu puțin timp

Steaua Bucuresti pozeaza inaintea partidei,de la stanga la dreapta:Sorin Paraschiv,Cornel Cernea,Sorin Ghionea,Stelian Stancu,Daniel Oprita,Ovidiu Petre,Banel Nicolita,Dorin Goian,Valentin Badea,Petre Marin,Nicolae Dica.

Dorin Goian, actual antrenor al echipei din liga a-III-a, Foresta Suceava a fost depistat pozitiv cu COVID-19. Ce urmează acum pentru fostul fundaș al Stelei.

Clubul Foresta Suceava, aflat acum în eșalonul al treilea din România, a anunțat printr-un comunicat oficial postat pe contul de Facebook, că antrenorul echipei, Dorin Goian, a fost infectat cu coronavirus și nu va sta pe bancă la meciul de mâine al moldovenilor, contra celor de la ACS Şomuz Fălticeni.

dorin goian 1

“Informare cu privire la situația antrenorului nostru, Dorin Goian.
În cursul zilei de ieri, antrenorul Dorin Goian a efectuat un nou test pentru depistarea virusului SARS-COV2.
În urma acestui virus, a fost declarat pozitiv, astfel că nu va putea fi alături de echipă în deplasarea de la Fălticeni.
Echipa va fi condusă de pe banca tehnică de secunzii Daniel Bălan şi Bogdan Tudoreanu.
Îi urăm însănătoșire grabnică și îl așteptăm cât mai repede alături de lotul nostru!”, s-a arătat în comunicatul celor de la Foresta Suceava pe contul de Facebook.
Foresta Suceava este pe locul 4 în acest moment în liga a treia, cu 3 puncte obținute după primele două meciuri disputate de echipa moldoveană.

Citește și VIDEO | Dan Petrescu e în sfârșit optimist! “Avem șanse să ne calificăm în primăvara europeană”