RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Juan Melero Marin se ”spală pe mâini”: ”Din august m-am dezis de Cortacero”

Juan Melero (72 ani) nu mai are nicio legătură cu Pablo Cortacero!

Fostul vicepreședinte al Federației Spaniole de Fotbal a fost un om cheie în proiectul spaniol de la Dinamo, însă acesta nu mai vrea să aibă nici cea mai mică legătură cu Cortacero&co.

Melero s-a săturat ca numele său să fie menționat în subiectele care au legătură cu gruparea din Ștefan cel Mare.

”Sunt foarte supărat și dezamăgit în legătură cu aceste ticăloșii care se spun în România, cei care au făcut aceste afirmații ar trebui denunțați la Tribunal. La sfârșitul lunii august m-am dezis de Cortacero deoarece nu am văzut seriozitatea necesară și, niciodată, nu am fost plătit și nu am avut nicio relație cu Dinamo sau cu vreun conducător de la Dinamo. Am văzut lipsa de seriozitate și rigoare în această organizare și vin chiar cu exemplul tău, din acest motiv nu am insitat pentru a fi angajat la club.

Citește și Câștigător al Cupei cu Dinamo, șocat de Cortacero: “Ce poate face un jucător când nu ia banii 5-6 luni?”

Unica mea implicare la Dinamo a fost pentru o cerere profesională de vânzare a acțiunilor deținute de societatea Lotus Perfect Product, pe care mi-a făcut-o domnul George Drăghia pe data de 16 martie. La sfârșitul lunii august am decis să abandonez colaborarea mea profesională cu domnul Fernandez Cortacero. Înainte de a colabora cu dânsul, am avut mai multe întâlniri și am colaborat la nivel internațional cu posibili investitori pentru a găsi pe cineva interesat de această investiție.

Tot ce s-a spus sunt invenții și minciuni, eu, de patru luni, nu am nicio legătură cu Dinamo. Nici înainte și nici după nu am încasat nici măcar un euro, nici de la Cortacero și nici de la Dinamo, doar am avut intenția de a ajuta Dinamo, fără vreun interes. Nu am avut vreo legătură cu contractul lui Cosmin Contra, cred că l-au făcut și l-au semnat directorul sportiv, agentul lui Contra și avocatul. Eu nu am participat la niciun fel de negociere internă a clubului Dinamo.

Citește și EXCLUSIV | Ei sunt singurii care o pot salva pe Dinamo! Anunțul făcut în direct de Dănciulescu

Sper ca numele meu să dispară pentru totdeauna din comentariile care se fac acolo, toate aceste speculații, falisități calomnioase care se fac publice în media și să fiu lăsat în pace, ținând cont că niciodată nu am avut vreo lipsă de respect față de cineva.

În final, vreau să fie foarte clar, că eu personal, ca un profesionist, am lucrat cu cele mai bune intenții, pentru a ajuta sub o formă gratuită și dezinteresată clubul Dinamo, pentru ca acest club să își recapete numele și imaginea socială de care se bucură. Acestea sunt lucrurile le pe care le am de spus și doresc să se termine această situație nefavorabilă pe care, în mod lamentabil, o trăiesc”, a declarat Marin Melero pentru playsport.ro.

Citește și ULTIMA ORĂ | O nouă reacție marca Pablo Cortacero: ”Nu e nicio problemă. Mărirea de capital a avut loc”

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare