ULTIMA ORĂ | O nouă reacție marca Pablo Cortacero: ”Nu e nicio problemă. Mărirea de capital a avut loc”

Situația disperată în care se află Dinamo rămâne în atenția presei internaționale. Publicația de investigație Balkan Insight a realizat un material despre situația de la clubul din “Ștefan cel Mare”.

Pe de o parte, ajutorul financiar dat de suporteri prin programul programul „Doar Dinamo București i-a uimit pe ziariști, dar pe de altă parte aceștia și-au arătat indignarea de comportamentul omului de afaceri spaniel Pablo Cortacero.

În București, fanii unui club gigant, aflat în datorii, plătesc bilete deși nu pot merge la meci este titlul materialului publicat de Balkan Insight.

Gigantul din România, fondat acum 72 de ani și câștigător de 18 ori al campionatului intern, vinde mai multe bilete decât o făcea de multe ori înaintea izbucnirii pandemiei.

dinamo juctori

Pentru meciul jucat în deplasare, pe 20 decembrie, cu Academica Clinceni, DDB a vândut 14.000 de bilete online, iar unii fani au plătit chiar și pentru bere și hot-dogi, pe care știau că nu îi vor consuma niciodată.

Biletele au costat un euro, mai puțin decât valoarea obișnuită la un meci, care variază între trei și cinci euro. Capacitatea stadionului Dinamo este de aproximativ 14.000 de locuri. Inițiativa a luat avânt după plecarea antrenorului Cosmin Contra și a doi dintre fotbaliștii spanioli, din cauza salariilor neplătite încă din luna august”, se arată în material.

dinamo 9

Omul de afaceri Pablo Cortacero a fost contactat de jurnaliștii de investigație pentru vorbi despre situația de la Dinamo. Ibericul nu vede nici o problemă la clubul finanțat.

Au fost probleme financiare cu grupul de investiții (n.r. – Benel International, din Luxemburg) și a existat și haos din cauza pandemiei. Aceste circumstanțe, combinate, au condus la unele întârzieri, dar nu există nici o problemă. Mărirea de capital deja a avut loc”, a spus Cortacero, potrivit Balkan Insight.

Citește și Câștigător al Cupei cu Dinamo, șocat de Cortacero: “Ce poate face un jucător când nu ia banii 5-6 luni?”