Transferul iernii la FCSB, în impas: “Fotbalul este o afacere, dar nu pot accepta condițiile domnului Becali!”

Pandemia de coronavirus se pare că își spune cuvântul și în fotbalul românesc, iar patronii de club încearcă pe cât posibil să își limiteze cheltuielile în perioada de “mercato” din această iarnă!

Gigi Becali își dorește mai mult decât orice ca anul acesta să fie din nou campion cu FCSB, după 6 ani în care “roș-albaștrii” s-au clasat mereu în spatele liderului. Pentru a-și îndeplini dorința, latifundiarul din Pipera se pare că încearcă să mai transfere fotbaliști, în ciuda faptului că echipa sa este pe prima poziție în acest moment.

Unul dintre principalele ținte ale FCSB-ului din această campanie de transferuri este fundașul dreapta al celor de la FC Botoșani, Denis Haruț (21 de ani). Tânărul internațional se pare că este dorit de Gigi Becali, dar prețul acestuia este singurul impediment care mai stă în calea realizării tranzacției.

harut
SURSA FOTO:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

“Să vedem cu Haruț dacă ne înțelegem. Eu am dat cam 600.000 de euro, Iftime vrea 800.000 de euro, dar mai discutăm, mai vedem. E pandemie, e criză. Banii sunt greu de făcut. Eu îl vreau pe băiat, dar trebuie să ne înțelegem, nu? Dacă ajungem la un acord, vine la FCSB”, a spus finanțatorul FCSB, potrivit Pro Sport.

Citește și Olăroiu, dezvăluiri inedite despre echipa națională a României: “Am renunțat la contractul din Qatar ca să vin!”

Patronul botoșănenilor, Valeriu Iftime, este categoric însă în ceea ce privește suma de transfer a lui Denis Haruț și a mărturisit că prețul final al acestuia este de 800.000 de euro. Iftime a declarat că fotbalul este o afacere și nu își poate bate joc de clubul pe care îl conduce, acceptând oferte sub prețul normal.

iftime 1

“Am văzut că Florin Vulturar s-a grăbit cu niște declarații, dar acum câteva momente i-am comunicat decizia mea finală. Pe 600.000 de euro nu îl dau pe Haruț. Îmi cer scuze și domnului Becali, înțeleg că este pandemie, dar nu îl dau pe banii ăștia pe Haruț. Nu îmi pot bate joc de echipa mea. Eu am o ofertă de peste 500.000 de euro pentru Chindriș din Belgia, iar dacă este să aleg, mai bine accept să îl las pe Chindriș sa plece până în 600.000, pentru că e rândul lui la transfer. Mâine voi discuta cu Chindriș și cu agentul lui!

Haruț ar putea să plece doar dacă Gigi Becali îmi dă 800.000 de euro. Eu am lăsat de la mine, dar în urma cu câteva momente i-am transmis lui Vulturar (n.n. impresarul fotbalistului) să îi spună lui Gigi că nu batem palma pentru Haruț. Îmi pare rău. Fotbalul este o afacere, dar nu pot accepta condițiile domnului Becali”, a spus Valeriu Iftime, potrivit ProSport.

900.000 de euro este cota de transfer a lui Denis Haruț, conform site-ului de specialitate Transfermarkt.com. Fundașul în vârstă de 21 de ani mai are contract cu FC Botoșani până în vara anului 2022.

Citește și Anunțul sumbru venit din partea unui afacerist interesat de Dinamo: “Societatea lui Cortacero este moartă!”