RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Anunțul sumbru venit din partea unui afacerist interesat de Dinamo: “Societatea lui Cortacero este moartă!”

Viitorul formației din Ștefan cel Mare este unul incert în aceste momente, iar problemele de la echipă se intensifică pe zi ce trece, astfel că fanii sunt disperați să ia clubul din mâinile lui Cortacero!

Noua conducere spaniolă, în frunte cu acționarul majoritar Pablo Cortacero, a venit la Dinamo cu gânduri mărețe, prezentând un proiect grandios care avea ca principal obiectiv gloria “alb-roșilor”, după foarte mult timp de suferință.

Acest lucru nu s-a mai întâmplat în cele din urmă, iar noii acționari au acumulat și mai multe datorii la echipă, iar în această clipă lucrurile sunt extrem de delicate în “Groapă”.

Unul dintre oamenii care ar fi interesați să preia Dinamo, Claudiu Florică, a mărturisit că societatea condusă de Cortacero este moartă din toate punctele de vedere. Afaceristul român consideră că singurele soluții pentru redresarea clubului sunt fie achitarea tuturor datoriilor, fie chiar, de ce nu, repornirea echipei din Liga 4, după modelul Rapidului.

claudiu florica

Societatea SC Dinamo 1948 SA (n.n. unde acționar majoritar este Pablo Cortacero) este moartă! Din toate punctele de vedere, financiar, cum vreți dumneavoastră. Asta trebuie să înțeleagă toată lumea.

Fotbalul, ca orice alt domeniu, este un business și trebuie să fie profitabil! Nu există niciun prost pe lumea asta care să bage bani într-o epavă. Sau poate că există, dar nu în acest caz. De ce credeți că nimeni nu s-a înghesuit să ia societatea Dinamo, deși are un nume mare în fotbalul românesc?

Citește și ”Câinii” trec la următorul nivel: parteneriate de 800.000 de euro/an la Dinamo!

Dacă sunt dispus să investesc la Dinamo? Niciodată nu o să mă dezic de acest club, al cărui fan sunt. Sunt prieteni cu doi oameni importanți din DDB, cu care țin legătura permanent și cu care discut mult despre situația de la Dinamo.

Soluția este, însă, un start sănătos! Adică o societate curată, pornită de la zero! Nu știu în ce context, nu știu dacă din Liga 4… Și dacă ar fi din Liga 4 care ar fi până la urmă problema? Dacă Rapid a putut, Dinamo de ce nu ar putea?”, a declarat Claudiu Florică, potrivit ProSport.

Citește și Olăroiu, dezvăluiri inedite despre echipa națională a României: “Am renunțat la contractul din Qatar ca să vin!”

De la același autor

PLAYSPORT.RO

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare