RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Subiectul Man și Mihăilă, abordat de antrenorul Parmei! Ce a spus Roberto D’Aversa despre fotbaliștii români

Formația de pe Ennio Tardini nu reușește să spargă gheața în Serie A, iar ultima partidă de campionat a fost o adevărată dramă pentru Parma!

Echipa internaționalilor români, Dennis Man și Valentin Mihăilă, a plecat cu doar un punct de pe terenul Fiorentinei, după 3-3 pe stadionul Artemio Franchi. Formația lui Roberto D’Aversa a fost foarte aproape să obțină primul succes în campionat, după o lungă perioadă nefastă, dar a fost egalată în ultimele secunde. În urma acestui rezultat, Parma rămâne în continuare în zona fierbinte a clasamentului.

Tehnicianul italian a vorbit la conferința de presă premergătoare partidei cu AS Roma, despre cei doi internaționali români de la echipa sa. D’Aversa a discutat mai întâi despre Valentin Mihăilă, pe care l-a lăudat pentru evoluțiile din ultimele meciuri, iar mai apoi a discutat și despre Dennis Man, fotbalist în care are mare încredere și pe care încă îl așteaptă să confirme.

roberto daversa parma profimedia 0584260318 scaled
Sursa Foto: Profimedia Images

Mihăilă arată în sfârșit ce jucător este! La Parma a venit cu o problemă, care i-a dat bătăi de cap în prima parte a sezonului. Man a venit mai târziu, dar poate deveni un jucător foarte important pentru Serie A.

Citește și Gică Popescu le ține morarul sus lui Man și Mihăilă: „Și Gică Hagi a jucat în Serie B și apoi s-a transferat la Barcelona!”

Are nevoie, însă de timp, pentru a înțelege care e abordarea perfectă. Voi face multe evaluări până mâine dimineață, dar am încredere totală în jucătorii care vor juca cu Roma, a declarat Roberto D’Aversa, la conferința de presă, citat de Parma Live.

11 meciuri, două goluri și două pase decisive reprezintă bilanțul lui Valentin Mihăilă în tricoul Parmei, în timp ce Dennis Man a reușit să strângă și el șapte apariții pentru formația de pe Ennio Tardini.

Parma ocupă în acest moment penultimul loc în Serie A, cu doar 16 puncte acumulate în cele 26 de meciuri disputate în actualul sezon. Formația de pe Ennio Tardini deține și un record negativ în această ediție de campionat, fiind echipa cu cele mai puține goluri înscrise dintre toate cele 20 de cluburi din primul eșalon.

Citește și Man şi Mihăilă nu merg la EURO U21! Anunţul venit de la naţionala mare: ,,Asta e decizia”

De la același autor

PLAYSPORT.RO

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare