RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Man şi Mihăilă nu merg la EURO U21! Anunţul venit de la naţionala mare: ,,Asta e decizia”

Mirel Rădoi a anunţat lista preliminară a stranierilor convocaţi pentru meciurile din preliminariile Campionatului Mondial din 2022.

Printre cei selecţionaţi pentru partidele cu Macedonia de Nord şi Germania, de la finalul acestei luni, se numără şi cei doi jucători ai Parmei, Dennis Man şi Valentin Mihăilă.

Mihaila Romania

Nicolae Dică, antrenor secund la naţionala mare, spune că cei doi jucători vor fi păstraţi la prima reprezentativă şi nu vor fi trimişi la naţionala de tineret, care va juca meciurile de la Campionatul European de tineret, din faza grupelor.

Citeşte şi Adi Mutu a anunţat lista preliminară a stranierilor convocaţi pentru EURO 2021! Cine sunt cei 7 chemaţi la naţionala de tineret

Nu mă aşteptam să joace titular Man pentru că din ce vedeam în Italia, echipele pe care le dau ziariştii de acolo Man nu apărea titular, apărea Mihăilă. M-am bucurat pentru evoluţia lui pentru că am văzut la el mai mult curaj faţă de meciurile anterioare. Am văzut o implicare mai mare în joc, a avut şi acest tupeu pozitiv în joc să vină să primească mingea să dea să plece.

Dar îmi pare rău că s-a accidentat că eu cred că asta a fost şi motivul pentru care el a fost scos la pauză. Uşor, uşor i se dă încredere şi el are nevoie de acest lucru. Este un jucător de moral, este un jucător care este şi tânăr şi trebuie să vorbeşti cu el, mereu să îl încurajeze. Eu cred că la Man s-a plătit o sumă foarte mare pe el, este un jucător tânăr şi eu cred că şi antrenorul de la Parma şi cei din conducere vorbesc cu el.

dica

Păi nu îi vezi acolo…(n.r Silviu Samuilă: dacă sunt pe lista asta înseamnă că nu vor fi la Mutu? Deci nu se duc la campionatul…) Da. În principiu, asta este decizia.”, a declarat Nicolae Dică, pentru Telekomsport.

10 meciuri a jucat Valentin Mihăilă pentru Parma în acest sezon, reuşind şi un gol în Cupa Italiei.

De cealaltă parte, Dennis Man a bifat 5 apariţii pentru cei de la Parma, de când a fost transferat în această iarnă de la FCSB.

Dennis Man Parma Photo by Maurizio Borsari AFLO profimedia 0589486965 scaled
Foto: Maurizio Borsari/AFLO-profimedia

Citeşte şi Rădoi a anunţat lista preliminară a stranierilor pentru meciurile din martie! Man şi Mihăilă, convocaţi la naţionala mare

De la același autor

PLAYSPORT.RO

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare