RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Gică Popescu le ține morarul sus lui Man și Mihăilă: “Și Gică Hagi a jucat în Serie B și apoi s-a transferat la Barcelona!”

Formația de pe Ennio Tardini nu reușește să spargă gheața în Serie A, iar ultima partidă de campionat a fost o adevărată dramă pentru Parma!

Echipa internaționalilor români, Dennis Man și Valentin Mihăilă, a plecat cu doar un punct de pe terenul Fiorentinei, după 3-3 pe stadionul Artemio Franchi. Formația lui Roberto D’Aversa a fost foarte aproape să obțină primul succes în campionat, după o lungă perioadă nefastă, dar a fost egalată în ultimele secunde. În urma acestui rezultat, Parma rămâne în continuare în zona fierbinte a clasamentului.

Fostul căpitan al Generației de Aur, Gică Popescu, a vorbit despre situația internaționalilor români de la Parma. “Baciul” este de părere că niciunul dintre cei doi nu s-a gândit în momentul în care au semnat contractul, la posibilitatea ca echipa lor să retrogradeze în Serie B, iar acum trebuie să privească lucrurile dintr-o altă perspectivă. Popescu consideră că evoluția lui Man și Mihăilă în eșalonul secund din Italia nu va reprezenta însă o dramă pentru cei doi tineri fotbaliști români.

gica popescu viitorul

”Când au ales să se transfere la Parma nu s-au gândit la această posibilitate, nu credeau că o să retrogradeze, situația nu era atât de complicată. Oricum, și Gică Hagi a jucat un an în Serie B la Brescia și apoi s-a transferat la Barcelona. Nu e o situație tocmai plăcută, dar sunt tineri, pot reveni”, a spus Gică Popescu, potrivit Digi Sport.

Parma ocupă în acest moment penultimul loc în Serie A, cu doar 16 puncte acumulate în cele 26 de meciuri disputate în actualul sezon. Formația de pe Ennio Tardini deține și un record negativ în această ediție de campionat, fiind echipa cu cele mai puține goluri înscrise dintre toate cele 20 de cluburi din primul eșalon.

Citește și Italienii, seduși de evoluția lui Mihăilă! ”Este o bijuterie! Este de neînlocuit pentru Parma”

De la același autor

PLAYSPORT.RO

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare