RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Steliano Fililp, mai pregătit ca niciodată: „Am venit să pun umărul la redresarea echipei!”

Steliano Filip, fundașul în vârstă de 26 de ani, a revenit în Ștefan cel Mare, după despărțirea din anul 2018 de club.

Stelliano Filip a declarat pentru site-ul oficial al clubului că este fericit, pentru că s-a întors acasă, iar principalul motiv pentru revenirea sa în Ștefan cel Mare au fost suporterii dinamoviști. Fundașul stânga abia așteptă să pună umărul la treabă pentru redresarea echipei din Ștefan Cel Mare.

„Sunt fericit să fiu aici, mi-am dorit sincer să mă întorc acasă, să pun umărul la redresarea echipei și sper și am încredere că vom reuși. Am văzut că sunt jucători valoroși aici și împreună cu fanii care fac tot posibilul să salveze clubul, este un proiect ambițios și mie îmi plac astfel de provocări. Este un moment dificil, un moment greu dar apreciez și felicit pe această cale suporterii, sunt unici și au contat foarte mult în revenirea mea, pentru că m-au impresionat.

program-ddb

Sunt convins că împreună cu ei, noi prin rezultatele din teren, ei prin munca de afară vor face tot posibilul și Dinamo nu va muri. Mi-aș dori să fiu un exemplu, eu am crescut la acest club și îmi face mare plăcere să mă întorc acasă. Trebuie să recunosc că contează și partea financiară dar am venit cu sufletul acasă și am venit să facem treabă împreună.” a declarat Steliano Filip.

Citește și Ciprian Marica, necruțător cu jucătorii lui Dinamo: “Joci mai prost dacă nu ai bani sau cum?”

Pe plan sportiv echipa condusă de Jerry Gane nu o duce bine după ce în ultima etapă din Liga 1, Dinamo a suferit o înfrângere rușinoasă în deplasarea de la Botoșani, scor, 4-0.

Echipa se află acum pe locul 11 în Liga 1, cu 19 puncte acumulate după 18 jocuri disputate până acum și se află la patru puncte de ultimul loc din Liga 1.

Citește și Ricardo Grigore a luat atitudine: “Cine conduce clubul? Că eu, unul, nu știu!”

 

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare