RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Ricardo Grigore a luat atitudine: „Cine conduce clubul? Că eu, unul, nu știu!”

Problemele din cadrul formației din Ștefan cel Mare sunt mai mari pe zi ce trece, iar situația financiară din acest moment a clubului se pare că îi face pe jucători să își dorească să plece cât mai repede de la echipă!

Potrivit informațiilor venite din partea doardinamo.roRicardo Grigore, Florin Bejan și Ionuț Șerban au înștiințat clubul că vor depune memorii împotriva lui Dinamo.

Ricardo Grigore, fundașul „câinlor”, a ținut să lămurescă situația sa la clubul din Ștefan Cel Mare după ultimele informații apărute în spațiul public.

„Nu am cerut nicio reziliere, puteți vorbi cu board-ul DDB! Nu am avut discuții vizavi de vreo plecare. Am văzut că au apărut informații zilele trecute că sunt dorit de CFR Cluj, habar n-am, nu am vorbit cu nimeni.

Citește și Ionel Gane a sunat adunarea la Dinamo: “Nu mai contează ce s-a întâmplat la Botoşani”

Nu vreau să plec, nu s-a pus problema să plec. Sper ca mâine (n.r. – cu Gaz Metan, miercuri seară) să fiu în lot. Am avut niște dureri la gleznă, e vorba de o entorsă, am jucat cu injecții, și eu, și Ante Puljic, de aceea am avut nevoie de o pauză și nu am evoluat în primele trei etape din 2021. Sper că voi fi OK. Și să revin cât mai repede să joc.

A rămas să ne bage banii. Cum cine? Păi, în momentul ăsta cine conduce clubul? Că eu, unul, nu știu. De fapt, cei de la DDB conduc, fiindcă din partea cealaltă ne-am lămurit. Cei de la DDB ne-au băgat mai de multă vreme un salariu, acum câteva săptămâni, au anunțat și luni că ne vor plăti pe mai mulți. Eu mai am contract până în 2024 și vreau să mi-l duc la capăt” a declarat Ricardo Grigore pentru GSP.

Citește și VIDEO | Șase goluri marcate în Viitorul – Sepsi! Început spectaculos de etapă

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare