RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Ciprian Marica, necruțător cu jucătorii lui Dinamo: „Joci mai prost dacă nu ai bani sau cum?”

Dinamo trece prin vremuri dificile, după ce în vară echipa a fost preluată de spaniolul Pablo Cortacero.

După ce clubul a ajuns în mâinile ibericului, în Ştefan cel Mare nu a mai intrat niciun ban, ci doar promisiuni deşarte făcute de Cortacero.

Nici pe plan sportiv echipa condusă de Jerry Gane nu o duce bine după ce în ultima etapă din Liga 1, Dinamo a suferit o înfrângere rușinoasă în deplasarea de la Botoșani, scor, 4-0.

Echipa se află acum pe locul 11 în Liga 1, cu 19 puncte acumulate după 18 jocuri disputate până acum și se află la patru puncte de ultimul loc din Liga 1.

Ciprian Marica, fostul atacant din Ștefan Cel Mare și actualul finanțator la celor de Farul Constanța, a declarat că jucătorii pregătiți de Jerry Gane nu au nicio scuză pentru prestația de la Botoșani.

„Știm cu toții situația de la Dinamo, însă nu scuză cu nimic prestația primei echipe. Dacă ar fi avut banii sau nu, haideți să nu mai dăm numai pe conducători și pe situația care se află acolo. Eu aș condamna și… am văzut jocul lui Dinamo, pierdut 0-4, unde, repet, haideți să nu vorbim doar despre conducere, ci e vorba despre echipă, despre prestația ta, despre ceea ce îți dorești tu ca jucător.

Ai ales să rămâi, ești aici, joci mai prost dacă nu ai bani sau cum? Până la urmă, tu trebuie să intri și să îți faci treaba pe teren, ești profesionist, n-ai altă soluție, ai ales să vii aici. Sigur, ai găsit o soluție dificilă, însă tu ca jucător trebuie să te montezi, să arăți că ai caracter și să joci a spus Marica după amicalul Farul–Dinamo 2.

Citește și Când ar putea reveni spectatorii pe stadion! Răzvan Burleanu: ,,Discutăm în acest moment cu reprezentanţii Guvernului”

„M-aș fi așteptat, în ciuda problemelor, să văd că jucătorii se montează și că formează un grup puternic. Până la noi finanțări, noi oameni care vin să se implice, până la urmă ei sunt jucători profesioniști.

Joci la Dinamo, ce mândrie sau ce onoare poate fi mai mare pentru tine decât să joci la un club de tradiție, cu atâția suporteri care iubesc această echipă. Joci pentru tine, pentru ei și sigur sigurația financiară dacă nu îți convine pleci acasă. Dacă alegi să rămâni, trebuie să o faci onorabil și respectabil, pentru clubul Dinamo, pentru tine și nu numai”, a încheiat Marica.

Citește și Ricardo Grigore a luat atitudine: “Cine conduce clubul? Că eu, unul, nu știu!”

 

 

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare