Steaua va avea finanţare importantă dacă va promova în Liga a 2-a: ,,M-au contactat mulţi care vor să sponsorizeze echipa”

CSA Steaua este foarte aprope să promoveze la finalul sezonului în Liga a 2-a, dacă nu va avea probleme în meciurile rămase de disputat în Liga a 3-a.

Pentru a putea juca în Liga a 2-a, Steaua trebuie să-şi schimbe şi forma de finanţare, acum echipa fiind susţinută de Clubul Sportiv al Armatei.

csa steaua 1
Sursa foto: CSA Steaua București/Facebook

Tudorel Stoica, fost jucător la Steaua, spune că acest lucru nu va fi o problemă. Fostul fotbalist spune că deja a fost contactat de mai mulţi sponsori, pentru a ajuta echipa în eventualitatea promovării în Liga a 2-a.

Citeşte şi Așteptat la CSA Steaua, Victor Pițurcă a dat răspunsul final: „90% voi face acest lucru, asta este sigur!”

,,Orice coleg de-al meu ar accepta, pentru că… nu că am accepta, dar şi merităm să fim, pentru că avem o experienţă, avem sufletul acolo tot timpul şi sunt convins că atunci când se va hotârî exact dacă va intra echipa în Liga a doua, se va apela şi la noi.

tudorel-stoica-steaua

Pentru că avem şi o experienţă şi pe mine m-au contactat mulţi care ar vrea să şi sponsorizeze, avem şi un nume care ar ajuta şi ar fi benefic echipei Steaua.”, a declarat Tudorel Stoica, pentru Looksport.

După 10 meciuri disputate în Liga a 3-a, din cadrul seriei a 4-a, CSA Steaua este pe primul loc, cu 26 de puncte adunate.

Rivala de la promovare, FCSB II, se află la doar două puncte în spatele ,,militarilor”, iar Gigi Becali anunţă că va folosi o echipă foarte experimentată în meciul direct.

FCSB CSA Steaua

Citeşte şi EXCLUSIV | Națiunea Stelistă vs Gigi Becali! Fanii CSA Steaua strâng bani pentru Liga a 2-a