EXCLUSIV | Națiunea Stelistă vs Gigi Becali! Fanii CSA Steaua strâng bani pentru Liga a 2-a

Asociația Steliștilor a reînceput campania ‘Națiunea Stelistă’ și are ca obiectiv strângerea a 200.000 de euro până la finalul sezonului.

Cum Steaua și FCSB 2 sunt adversare directe pentru promovarea în liga a 2-a, ultrașii “militarilor” doresc să pună umărul la promovarea echipei. ‘Asociația Steliștilor 47′, în sezonul 2017-2018, a strâns aproximativ 20.000 de euro cu care au sponsorizat echipa, astfel logo-ul lor a apărut și pe echipamentele fotbaliștilor.

În sezonul 2018-2019 au cumpărat drepturile de televizare de la ‘AMFB’ pentru a putea fi transmise meciurile live pe youtube. Majoritatea meciurilor din deplasare se jucau fără spectatori, asta deoarece gazdele nu își permiteau costul pentru pază care ajungea la aproximativ 10.000 de lei pe meci.

În acest sezon ‘AS47’ prin programul ‘Națiunea Stelistă’ s-au strâns 237.494 de lei prin 769 de membrii în perioada 1 noiembrie-22 februarie.

Cei din ”AS47″ au vorbit în exclusivitate pentru Realiatea Sportivă și au prezentat un punct de vedere oficial cu privire la demersurile care se fac în strângerea de bani pentru formația din liga a treia.

“Începuturile Asociației Steliștilor 1947 sunt plasate în anul 2017, când CSA Steaua pornea din nou pe ambițiosul drum al performanței sportive în fotbalul românesc. Pe atunci, din nevoia de a avea un reper în rândul comunității roș-albastre, apărea AS47, entitate care avea să devină un partener de nădejde clubului din Ghencea, dar și sponsor oficial al echipei de fotbal.

În răstimp, Steaua își continuă ascensiunea treptată, scopul fiind acela de a reveni în primul eșalon românesc. Iar AS47 îi rămâne alături la fiecare pas, pentru sezonul 2020/2021 existând un obiectiv îndrăzneț: acela de a strânge 1.000.000 de lei, în urma aderării suporterilor roș-albaștri în programul Națiunea Stelistă, bani care vor servi drept primă de promovare pentru una dintre cele mai adulate echipe de fotbal din țara noastră.

Citește și Reacția celor de la CSA Steaua, după ce asociațiile fanilor FCSB le-au interzis să mai folosească palmaresul!

Astfel, cei care sunt atașați de idealurile clubului din Ghencea și care își doresc să scrie împreună o bună bucată de istorie se pot „înrola” în AS47, susținând echipa în mod activ și punând umărul la renașterea unei campioane.

Pe www.as47.ro sunt pregătite pachete de Sergent, Maior, Colonel sau General, în funcție de posibilitățile fiecărui simpatizant stelist, astfel încât fiecare om cu suflet roș-albastru să se poată implica în anevoiosul, dar excepționalul parcurs al echipei Steaua.’, au spus cei din “AS 47”, pentru Realitatea Sportivă.

Prima sumă în valoare de 100.000 de lei strânsă în acest sezon prin ‘AS47’ a fost pentru sponsorizarea directă către ‘Clubul Sportiv al Armatei Steaua București’.

Steliștii au făcut apel la ‘Mihail Lascăr’, fostul general al Armatei a 4-a din timpul celei de a doua conflagrație mondială. Acesta a fost luat prizonier de război la  22 noiembrie 1942 de către sovietici câțiva ani. Când s-a întors în țară, a fost numit în 1946 ministru al apărării când influența sovietică era predominantă. Prin decret regal, semnat de ‘Mihail Lascăr’, s-a înființat ‘ASA Armata’ la data de 24 august 1947. Și astfel AS47 invită steliștii să se înscrie prin diverse pachete. De la sergent (100 de lei) până la general (1947 de lei).

Prin comparație cu mare rivală, Dinamo București, aceștia au strâns prin programul ‘DDB’ o sumă de 10 ori mai mare. Dacă steliștii, din 2018 au strâns aproximativ 80.000 de euro, dinamoviștii au strâns 800.000 de euro.

Citește și Așteptat la CSA Steaua, Victor Pițurcă a dat răspunsul final: „90% voi face acest lucru, asta este sigur!”