Așteptat la CSA Steaua, Victor Pițurcă a dat răspunsul final: “90% voi face acest lucru, asta este sigur!”

“Militarii” nu concep să rateze promovarea în eșalonul secund al României și pentru asta își doresc să se întărească în toate compartimentele pentru a fi siguri de prezența cât mai rapidă pe prima scenă a fotbalului românesc!

După ce au reușit să atragă mai multe glorii ale “roș-albaștrilor” de partea echipei, cei de la CSA Steaua nu vor să se oprească aici și caută în continuare să aducă oameni importanți de partea proiectului. Ultimul nume vehiculat este Victor Pițurcă, liber de angajament după despărțirea de CSU Craiova, care este dorit de formația din liga a treia pe postul de manager al echipei.

Tehncianul în vârstă de 64 de ani a vorbit despre planurile sale de viitor și a dezvăluit că în acest moment nu se pune problema să revină în fotbalul românesc. Pițurcă spune că nu a dus lipsă de oferte după plecarea de la Craiova, dar consideră că este foarte greu să mai preia acum o echipă cu pretenții la câștigarea campionatului, deoarece nu a mai antrenat de mai mult timp.

piturca 1

Este destul de dificil, eu nu am acceptat și nu o să accept echipe mici, de afară. Am avut oferte, dar le-am refuzat. În țară, 90% nu voi mai antrena. Asta este sigur. Va fi mai dificil fiindcă nu prea mai antrenez de mult, iar echipele care se bat pentru titlu, pentru trofee, își doresc alt timp de antrenor, probabil!”, a spus Victor Pițurcă, potrivit Antena Sport.

Citește și Victor Pițurcă, tot mai aproape de o revenire în fotbalul românesc: „Se sună, se sfătuiesc”

Zilele trecute, Adrian Bumbescu, fosta glorie a steliștilor care în acest moment face parte din proiectul CSA, a dezvăluit că Victor Pițurcă se va alătura în proporții destul de mari echipei conduse de Daniel Oprița și va conduce din umbră activitatea formației.

”Piţurcă ajută din umbră, el se poate alătura proiectului la promovarea în Liga 2. Sigur o să vină. El ţine foarte mult legătura cu Opriţa. Se sună, se sfătuiesc. Victor Piţurcă se implică neoficial la Steaua, dar îl văd să se implice şi oficial. Piţurcă o să fie manager, aşa îl văd eu. Aşa cred că o să fie!”, a spus Bumbescu, potrivit Look Sport.

Citește și Probleme mari pentru Victor Pițurcă! Poate pierde o sumă imensă de bani, din cauza unui afaceri păguboase