Sorin Cârțu îi pune la zid pe elevii lui Rădoi: “Jucători care trăiesc numai pentru interesul lor!”

Sorin-Cartu

Președintele formației CSU Craiova, Sorin Cârțu, nu i-a menajat deloc pe fotbaliștii primei reprezentative după umilința din meciul cu Armenia!

România a pierdut aseară, scor 2-3, pe terenul Armeniei pentru prima dată în istorie, iar acest rezultat a agitat apele în fotbalul românesc. Actualul selecționer, Mirel Rădoi, a declarat la finalul partidei că se gândește chiar să renunțe la postul pe care îl ocupă în acest moment, iar deciziile sale au fost aspru criticate după ce prima reprezentativă a obținut doar trei puncte din nouă posibile.

Acum, oficialul Craiovei, Sorin Cârțu, a vorbit și el despre dezastrul de la Erevan. “Sorinaccio” este de părere că actualii fotbaliști ai primei reprezentative sunt interesați mai mult de interesele persoanele decât de cele ale țării și i-a criticat dur pe aceștia pentru atitudinea din meciul cu Armenia.

profimedia 0601427001
România. Foto: Profimedia

“Ceea ce am văzut la partida cu Armenia necesită două analize, una cu ce s-a întâmplat până la 2-1 și una după eliminarea lui Pușcaș. Mi se pare pozitiv că revenisem, dar apoi ce s-a întâmplat e inadmisibil. Nu am înțeles niciodată și nu pot să înțeleg, nu îi dau niciun fel de circumstanțe acestui băiat pentru gestul pe care l-a făcut…

Citește și Mirel Rădoi, apărat de un internațional român: “Noi jucătorii suntem de vină, nu el!”

Ce s-a întâmplat după minutul 75 nu trebuie analizat decât într-un singur mod. A spus și Rădoi că nu înțelege ce se întâmplă cu jucătorii când intră pe teren. Avem fotbaliști care nu sunt capabili de un sacrificiu din ăsta, pentru niște interese ale nației, ale fotbalului românesc. Jucători care trăiesc numai pentru interesul lor individual și se vede asta în timpul meciului. 

Sunt exemplele astea de jucători care dacă nu joacă sunt nemulțumiți și apar cu figuri, dacă intră pe teren și da un gol îți arată spatele sau nu știu ce. Când joacă vrea să iasă în evidență și prejudiciază interesul echipei… 

Va dați seama ce înseamnă o victorie țonând cont de rezultatul Germaniei? Era un avantaj fantastic! S-au jucat abia trei meciuri, dar am pierdut o șansă mare și nu prea suntem în stare noi să jucăm meciuri decisive, de care pe care!”, a spus Sorin Cârțu, potrivit Pro X.

Citește și Un fost internațional a identificat punctul slab al României: “Absența liderului e o mare problemă!”