Mirel Rădoi, apărat de un internațional român: “Noi jucătorii suntem de vină, nu el!”

Sursa foto- Profimedia Images

Selecționerul primei reprezentative a României, Mirel Rădoi, este considerat de foarte multă lume drept principalul vinovat pentru eșecul tricolorilor din Armenia!

România a suferit una dintre cele mai mari umilințe din istoria recentă, după înfrângerea cu 2-3 de pe terenul Armeniei. La finalul partidei, selecționerul Mirel Rădoi a mărturisit că este o mare problemă în rândul echipei naționale la nivel de atitudine și comunicare și nu înțelege de ce nu reușește să transmită informațiile către jucători. Ulterior, tehnicianul în vârstă de 40 de ani a dezvăluit că se gândește chiar să renunțe la postul pe care îl ocupă în prezent.

Unul dintre cei mai importanți fotbaliști din ultimii ani din cadrul României, fundașul Dragoș Grigore, a fost printre puținii care i-au luat partea selecționerului. Actualul jucător al bulgarilor de la Ludogorets nu a primit telegrama de convocare pentru primele meciuri din acest an, dar chiar și așa nu consideră că Rădoi are vreo vină după rezultatele de până acum.

grigore despre radoi

„Acum vorbesc cald, ce s-a văzut la televizor e că armenii și-au dorit mai mult ca noi. Au fost mai agresivi. La 2-1 rămânem cu om în minus… E un moment dificil, dar trebuie să avem putere și să mergem mai departe. Nu cred că nu ne-am dorit, dar nu am putut în seara asta! Nu știu cauzele, nu știu motivele. Nu aș vrea să fie nimeni în piele selecționerului sau a jucătorilor. E dezamăgitor, trist. Dar viața merge mai departe. E păcat de munca jucătorilor, staff-ului. Îmi pare rău!

Per total, jocul este tipic noului selecționer, e plăcut ochiului. A declarat de la început că e adeptul jocului ofensiv. Erau voci care înainte criticau jocul defensiv, acum nu place nici ăsta. Din păcate, nu sunt rezultatele pe care ni le dorim. El nu are nicio vină! Vina este a noastră, exclusiv a jucătorilor! Asta e părerea mea”,  a spus Dragoș Grigore, potrivit GSP.

Citește și România, traseu de coșmar spre Mondialul din Qatar! Ce adversari pot întâlni “tricolorii” la baraj