RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Sorana Cîrstea ”a luat foc”: ”Vreau să plec acasă, dar nu pot. Se fac bani de pe urma noastră!”

Sorana Cîrstea (actualul loc 71 WTA) va fi nevoită să stea în izolare după ce mai multe persoane cu care s-a deplasat spre Melbourne au fost depistate pozitiv cu COVID-19!

Mai multe tenismene din circuitul WTA, printre care și românca Sorana Cîrstea, vor avea parte de un regim de izolare foarte stric în Australia, asta după ce mai multe persoane care s-au aflat în avionul către turneul de la Melbourne, au fost depistate cu coronavirus.

Tenismena din România a răbufnit la adresa organizatorilor și a mărturisit că perioada de carantină nu este un moft, ci din contră, este un dezavantaj, deoarece are impact asupra pregătirii fizice a sportivelor pentru turneul de la Australian Open.

„Unii ne acuză că facem mofturi. Nu am nicio problemă să stau 14 zile în cameră și să mă uit la Netflix. Credeți-mă, e un vis devenit realitate, chiar o vacanță. Ceea ce nu putem să facem este SĂ CONCURĂM după ce am stat 14 zile pe canapea. Asta e problema, nu regula carantinării”, a scris Sorana Cîrstea pe Twitter.

Citeşte şi Simona Halep, între ciocan și nicovală! Scandal cât casa la Australian Open

Între timp, sportiva în vârstă de 30 de ani a intrat în discuție și cu Yulia Putintseva (28 WTA, jucătoare care va fi și ea nevoită să stea în izolare după evenimentul petrecut în avion.

„Ceea ce nu înțeleg este de ce nu ni s-a spus că dacă e o persoană pozitivă în avion va trebui să fim izolați. M-aș fi gândit de două ori înainte să vin aici”, mesaj la care Sorana Cîrstea i-a replicat: „De acord. Dacă ne-ar fi spus de această regulă înainte, nu aș mai fi jucat în Australia. Aș fi rămas acasă. Ne-au zis că zborurile vor fi la 20% capacitate și că vom fi considerați contacți apropiați doar dacă cineva din echipă sau anturaj e pozitiv”. 

Citește și VIDEO | Clipe de coșmar trăite de jucătoarele de tenis aflate în carantină, înainte de Australian Open 2021

 

După acest șir de mesaje publicate de sportiva din România, un utilizator al platformei de Twitter a avut o replică destul de dură la adresa Soranei: „Păi, du-te acasă! La 25 de milioane de oameni nu le pasă că ești aici și ar prefera să nu riște să fie infectați”, la care românca i-a dat imediat răspunsul: „Federația voastră de tenis ne-a adus aici, pentru că aparent face bani pe spatele nostru. Plec cu plăcere, dar nu am voie momentan. Poate îmi poți pune o vorbă bună ca să ajung acasă mai repede. Aș aprecia!”.

Ulterior, Sorana Cîrstea a dezvăluit și că un sportiv de performanță ar avea nevoie de cel puțin trei săptămâni de pregătire pentru a se putea prezenta într-o formă fizică decentă după aceste 14 zile petrecute în izolare.

Românca a distribuit și o postare a șefului Federației de Tenis din Australia de acum câteva luni, prin care acesta spunea că sportivii nu vor putea să dea un randament bun în cadrul turneului, în cazul în care vor fi nevoiți să stea izolați înainte de startul competiției.

Citește și Rică Răducanu, la capătul puterilor după infectarea cu COVID-19: “Ce să mai zic, nu vedeți că suntem aproape morți?”

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare