RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Rică Răducanu, la capătul puterilor după infectarea cu COVID-19: „Ce să mai zic, nu vedeți că suntem aproape morți?”

Fostul mare portar al celor de la Rapid București trece în aceste momente prin clipe grele, asta după ce atât el, cât și soția sa, au fost infectați cu coronavirus!

Legenda giuleștenilor, Rică Răducanu (74 de ani), este cu moralul la pământ după ce acum câteva zile a aflat că este depistat pozitiv cu COVID-19. Fostul goalkeeper este internat alături de soția sa la un spital din București, unde se află sub atenta supraveghere a medicilor.

Întrebat despre starea de sănătate din acest moment, Rică Răducanu s-a arătat foarte demoralizat după contactarea acestui virus și a dezvăluit că soția sa este mai bine, în timp ce el a fost nevoit să își facă injecții în burtă.

„Ce să mai zic, nu vedeți că suntem aproape morți? Nu mai îmi mai arde de nimic. Dacă ne sunați, ne mai ridicați moralul. Nevasta mea e mai binișor, i-au făcut perfuzii. Eu stau în pat, mi-au făcut două injecții în burtă”, a spus Rică Răducanu, potrivit Pro TV.

Citește și Întâlnire de gradul zero! Cum s-au cunoscut Simona Halep și Cosmin Olăroiu

Rapid București, echipa de suflet a lui Rică Răducanu, și-a arătat susținerea pentru fostul fotbalist al „vișiinilor”, postând un mesaj pe pagina de Facebook a clubului.”Suntem lângă legenda noastră Rică Răducanu, cel care este internat în spital alături de soţia sa, ambii având Covid-19. Însănătoșire grabnică!”

Fostul portar și-a petrecut cea mai mare parte a carierei la Rapid, jucând în 233 de meciuri, timp de 10 sezoane, în perioada 1965-1975, timp în care a cucerit titlul din 1967 şi două Cupe ale României.

Rică Răducanu a mai evoluat de-a lungul carierei pentru echipe ca Sportul Studențesc, Steaua, FCM Reșița și FC Baia Mare. De asemenea, a bifat și 61 de apariții pentru echipa națională a României.

Citește și Atac suburban la adresa unei românce din WTA: ”Ai pierdut curvo! Să vă ucidă COVID-ul pe voi și pe familiile voastre!”

 

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare