RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

NEWS ALERT | COVID-19 în avion! Sorana Cîrstea, ”sechestrată” în camera de hotel

Mai multe tenismene importante din circuitul WTA, printre care Sorana Cîrstea şi Bianca Andreescu, vor avea parte de o carantină foarte strictă la Melbourne.

Acestea nu mai au voie să părăsească hotelul unde vor fi cazate pe perioada celor 14 zile de carantină, din cauza unui caz de Coronavirus apărut în ultimul momemnt.

O persoană din avionul care le transporta pe jucătoare de la Abu Dhabi către Melbourne a fost depistată pozitiv cu noul Coronavirus la sosirea în Australia.

În avion s-au mai aflat şi late jucătoare de tenis importante precum Angelique Kerber, Svetlana Kuznetsova, Ons Jabeur, Marta Kostyuk, Belinda Bencic sau Maria Sakkari.

Sorana Cîrsta şi Angelique Kerber chiar s-au pozat împreună în avionul care avea să le aduc o carantină mult mai strictă la Australian Open decât se aşteptau.

23 de tenismene au ajuns în Australia cu zborul EY8004 şi au fost plasate în carantină.

Jucătoarele de tenis nu vor mai avea dreptul să iasă acum din camerele de hotel pe durata celor 14 zile de carantină, iar antrenamente nu mai pot efectua deloc.

Toţi cei care participă la Australian Open sunt obligaţi să stea în carantină pe o perioadă de 14 zile, dar au dreptul la cinci ore de antrenament pe zi.

Primul turneu de Grand Slam al anului 2021 se va desfăşura în perioada 8-21 februarie, după ce a tot fost amânat din cauza pandemiei de Coronavirus.

Citeşte şi EXCLUSIV | Declarație năucitoare a unui fost internațional român: “Vrem să ne dăm mai deștepți ca toți, dar suntem lași”

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare