RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Situaţia financiară de la Astra e una alarmantă: ,,Sunt aceleaşi probleme ca la Dinamo”

Meciul dintre Astra şi Universitatea Craiova, din etapa a 17-a a Ligii 1, disputat la Giurgiu, s-a terminat la egalitate, scor 1-1.

Golurile partidei au fost marcate de Hugo Sousa, pentru Astra în minutul, în timp ce pentru olteni a egalat Alex Cicâldău în minutul 45+3, după un şut fabulos din marginea careului de 16 metri.

Astra Craiova

La finalul jocului cu oltenii, Mihai Răduţ, mijlocaşul Astrei, a vorbit despre problemele financiare cu care încă se confruntă clubul din Giurgiu. Acesta spune că situaţia salarială de la club este asemănătoare cu cea de la Dinamo.

,,Cred că am obosit să vorbesc pe subiectul ăsta. Ştie toată lumea care sunt problemele. Sunt aceleaşi probleme ca la Dinamo, de exemplu. Acolo se vorbeşte mai mult, dar la noi, nefiind o echipă de tradiţie şi fără mulţi suporteri, nu prea interesează multă lume.Sunt promisiuni. Sperăm să se rezolve, dar nu vreau să comentez mai mult. E treaba conducerii, să fie linişte la echipă şi noi să adunăm puncte.

radut man

Când sunt probleme pe mai multe părţi, e mai greu să emiţi pretenţii. Automat, atunci când ai un eşec, ai în cap treaba asta că nu ţi se oferă toate condiţiile, ai un alibi. În România sunt jucătorii obişnuiţi aşa din cauza vechiului sistem şi consider că trebuie să se schimbe atât de la noi, dar, în principal, de la oamenii care conduc acest sport.“, a declarat Mihai Răduţ la finalul jocului.

Citeşte şi De ce nu a putut câştiga Astra contra Craiovei! Eugen Neagoe: ,,Au avut trei zile în plus de odihnă”

Despre problemele financiare de la club a vorbit şi Valerică Găman, fundaşul central al Astrei. Acesta spune că salariile trebuiau să intre înaintea meciului cu FCSB, însă banii promişi nu au mai ajuns la jucători.

,,Nu ştiu ce înseamnă linişte. Ni s-au promis anumite lucruri, nu s-au concretizat. Încă aşteptăm. Trebuiau să se concretizeze înaintea meciului cu FCSB. Am aşteptat, dar n-au mai venit banii.
gaman
Îl luăm pe clasicul ‘să sperăm’. El (n.red – Ioan Niculae) a venit înaintea meciului cu FCSB, în cantonament, ne-a promis anumite lucruri, dar a rămas la stadiul de promisiune.”, a precizat şi Valerică Găman.

După acest meci, Astra Giurgiu a rămas pe locul 12 în Liga 1, acolo unde a acumulat 17 puncte în tot atâtea etape disputate. De cealaltă parte, Universitatea Craiova se află acum pe locul 3, cu 34 de puncte strânse din 17 jocuri disputate până acum.

craiova astra bancu

Citeşte şi VIDEO | Triplu X! Craiova a uitat să câștige în Liga 1. Remiză cu goluri la Giurgiu

De la același autor

PLAYSPORT.RO

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare