RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

De ce nu a putut câştiga Astra contra Craiovei! Eugen Neagoe: ,,Au avut trei zile în plus de odihnă”

Meciul dintre Astra şi Universitatea Craiova, din etapa a 17-a a Ligii 1, disputat la Giurgiu, s-a terminat la egalitate, scor 1-1.

Golurile partidei au fost marcate de Hugo Sousa, pentru Astra în minutul, în timp ce pentru olteni a egalat Alex Cicâldău în minutul 45+3, după un şut fabulos din marginea careului de 16 metri.

Eugen Neagoe, antrenorul Astrei, a analizat jocul echipei sale din această seară, la finalul celor 90 de minute. Antrenorul spune că elevii săi nu au fost lucizi şi de aici au ajuns la rezultatul de egalitate, deşi echipa sa a deschis scorul. Tehnicianul a comentat şi situaţia salarială de la club, care nu este una tocmai bună în acest moment.

,,Sunt mulțumit cu egalul, dar m-aș fi bucurat cu cele 3 puncte. A scăpat Stahl singur cu portarul, marca pentru 2-0, discutam acum de victorie. Am făcut o greșeală, am greșit nepermis de ușor, și în loc de 2-0, a fost 1-1. Craiova a avut 3 zile în plus de odihnă, noi am resimțit oboseala, nu am fost lucizi.

neagoe

Îmi doresc să nu mai plece nimeni. Vin 4 jucători valoroși, de echipe naționale, toși străini. E o realitate ce au spus băieții, sunt restanțe, și la salarii și la prime. Dar am primit promisiuni că în această săptămână se vor rezolva, eu personal am vorbit cu domnul Niculae. Mi-a promis că vine alături de noi să achite salariile și primele. Băieții au muncit pentru asta, de când am venit la Astra pot să mă plâng doar de finalul FCSB.”, a declarat Eugen Neagoe la finalul jocului.

După acest meci, Astra Giurgiu a rămas pe locul 12 în Liga 1, acolo unde a acumulat 17 puncte în tot atâtea etape disputate. De cealaltă parte, Universitatea Craiova se află acum pe locul 3, cu 34 de puncte strânse din 17 jocuri disputate până acum.

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare