RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Introducerea VAR în Liga 1 din anul 2022, ironizată: “Noi, românii, acționăm după trei–patru ani după ce apare o noutate!”

Sistemul VAR este din ce în ce mai cerut în campionatul României, mai ales după greșelile nenumărate ale arbitrilor din acest sezon!

Erorile din arbitrajul românesc sunt taxate pe zi ce trece mai mult de cluburile din Liga 1 care cer cu insistență introducerea sistemului de arbitraj video. După ce între Liga Profesionistă de Fotbal și Federația Română de Fotbal s-a iscat un scandal de proporții pe marginea acestui subiect, sistemul VAR va fi introdus în cele din urmă din 2022.

Fostul internațional, Dorinel Munteanu, a vorbit despre numitorul comun la care au ajuns cele două foruri naționale și este de părere că este o regulă ca în România să apară ceva nou la câțiva ani distanță față de alte țări. Munteanu consideră că fără scandal, judecată și tribunale, în fotbalul românesc nu se pot rezolva altfel lucrurile.

dorinel munteanu

„Noi, românii, acționăm după trei – patru ani după ce apare o noutate. Ce să spun? Dacă ar apărea în 2022, ar fi bine și atunci, binențeles că și atunci vor fi controverse și scandaluri…E bine să apară, să se implementeze, deși e puțin cam târziu pentru că până la anul se pot schimba și alte lucruri.

Dar e mai bine mai târziu decât niciodată. Noi acționăm…nu un pic mai târziu, ci foarte târziu. La noi așa e mereu. Dacă se vrea ceva pentru bine fotbalului, întâi trebuie să fie un scandal, judecată, tribunale și așa mai departe…Asta este!” a declarat Dorinel Munteanu pentru Pro Sport.

Citește și Ultimele detalii despre implementarea sistemului VAR, în fotbalul românesc: “Da, avem o înţelegere”

De la același autor

PLAYSPORT.RO

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare