RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Simona Halep țintește tot mai sus: “N-o să fie ușor, dar sper să am un an mai bun!”

Simona Halep (29 ani Nr. 2 WTA) speră să ca în 2021 să reușească sa cucerească mai multe trofee, în comparație cu anul precedent!

Fostul lider mondial speră să facă o treabă bună la primul turneu de Grand Slam din acest an de la Melbourne. Competiția de la Australian Open va da startul pe 8 februarie 2021, cu trei săptămâni mai târziu față de cum era planificat de obicei.

“Încerc să fac tot ce pot mai bine ca să câştig cât mai multe meciuri, însă n-o să fie uşor, pentru toată lumea o să fie greu în perioada asta.

Momentan plec în Australia, sper să fac treabă bună acolo. Vom vedea cum o să decurgă anul acesta, sper mai bine decât celălalt, care a trecut” a declarat Simona Halep pentru as.ro.

Simona Halep

Citește și Nici nu vor să audă! Refuză să stea în același hotel cu Simona Halep și celelalte staruri din tenis!

Constănțenca în vârstă de 29 de ani și-a reluat antrenamentele, iar cei de la Fed Cup au rămas surprinși de forma fizică a româncei.

“Niciodată să nu o provoci pe Simona Halep la flotări”, a fost mesajul transmis pe contul de Twitter al Billie Jean King Cup, noua denumire a Fed Cup.

Simona Halep a câştigat trei turnee în 2020 în Dubai, Praga și Roma.

Citește și Autorităţile din România, puse la zid pentru modul cum au acţionat în cazul Colţescu! ,,Ce aşteptări sau pretenţii să avem?”

 

 

 

De la același autor

PLAYSPORT.RO

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare