RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Nici nu vor să audă! Refuză să stea în același hotel cu Simona Halep și celelalte staruri din tenis!

Din cauza pandemiei cu coronavirus, întreg sportul de performanță de la nivel mondial a fost nevoit să sufere modificări ale programului de desfășurare!

Prima competiție care va avea loc în anul 2021, în ceea ce privește tenisul feminin profesionist, va fi cea de la Abu Dhabi, și se va desfășura în intervalul 5-13 ianuarie.

Cel de-al doilea turneu organizat de WTA va fi cel de la Australian Open și va da startul pe 8 februarie 2021, cu trei săptămâni mai târziu față de cum era planificat de obicei.

Referitor la principalul turneu al începutului de an, organizatorii au probleme din cauza nemulțumirii oamenilor de afaceri care nu sunt de acord ca sportivii să nu fie cazați în același clădire cu ei, fapt care a dus la rezilierea contractului cu cei de la hotelul Westin Melbourne.

„Pe noi nu ne-a consultat nimeni în legătură cu acest plan de a carantina jucătorii de tenis. Și este clar că nu poate fi o idee bună. La etajele 12 și 13 sunt foarte mulți rezidenți trecuți de 80 de ani. Nu le putem pune sănătatea în pericol!, a declarat Tony Schiavello, un afacerist care deține un apartament în hotelul Westin Melbourne, conform abc.net.

Organizatorii turneului sunt însă convinși că situația se va rezolva înainte de venirea sportivilor în Australia și deja aceștia s-ar afla în discuții cu alte hoteluri din Melbourne. De reamintit este că atât Simona Halep, cât și ceilalți participanți la competiția de la Australian Open, împreună cu staff-ul acestora, vor fi nevoiți să petreacă două săptămâni în carantină, înainte de a lua parte la primul mare turneu al anului.

Citește și VIDEO | Primele cuvinte ale lui Adi Vasile, înainte de reluarea competiției: “Ianuarie este o lună foarte importantă!”

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare