RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Autorităţile din România, puse la zid pentru modul cum au acţionat în cazul Colţescu! ,,Ce aşteptări sau pretenţii să avem?”

Un fost internaţional român este nemulţumit de modul în care au acţionat autorităţile din România la scandalul în care a fost implicat arbitrul Sebastian Colţescu.

Ciprian Marica este una dintre persoanele care i-au luat apărarea lui Colţescu, după scandalul izbucnit la Paris, la meciul dintre PSG şi Basaksehir. Acesta spunea atunci că acele cuvinte folosite de Colţescu nu au legătură cu rasismul.

marica

Fostul atacant al naţionalei este foarte iritat de modul cum au acţionat autorităţile din România în acest scandal. FRF şi MTS au condamnat atunci atitudina lui Colţescu de la Paris.

,,De multe ori am fost numiţi ţiganii, noi românii, şi nu s-a ai creeat o nebunie şi o isterie când noi am fost numiţi ţigani. Şi cu siguranţă asta ar fi o chestie de rasism. Atâta timp cât am văzut autorităţi care şi-au cerut scuze în numele sportivilor şi în numele sportului românesc, mă aştept să fim daţi exemplu, cu toate că nu-mi doresc asta.

coltescu 6


Dar atâta timp cât autorităţile de la cel mai înalt nivel nu au fost în stare să-şi apere un conaţional, ce aşteptări sau pretenţii să avem de la cei care ne judecă? Mă aştept să fim daţi exemplu, suntem mult prea mici şi dezbinaţi pentru a reuşi să ne protejăm un arbitru cum e Colţescu.”, a declarat Ciprian Marica pentru Telekomsport.

Sebastian Colţescu a fost acuzat de rasism la meciul de la Paris, după ce a folosit expresia ,,cel negru de acolo”. Meciul s-a oprit în minutul 13 după ce a izbucnit un scandal monstru, iar ambele echipe au refuzat să mai intre pe teren.

coltescu 3

Citeşte şi Cum ocoleşte FCSB carantina la revenirea din Turcia! ,,Se pot face excepţii, dar acestea au scop umanitar”

 

De la același autor

PLAYSPORT.RO

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare